HALKIN PARTİSİ HAYVANCILAR BİRLİĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

    22
    reklam alani

    Birlik Başkanı Mustafa Naimoğulları, tek dertlerinin ucuz üretim yapılması ve herkesin de bu ürünü tüketebilmesini sağlamak olduğunu belirterek zamlar yüzünden girdi maliyetleri sürekli artan üreticilerin ciddi sıkıntılar yaşadığını, hükümetin üreticinin belini büktüğünü söyledi.

    Birlikten yapılan açıklamaya göre, görüşmede konuşan Birlik Başkanı Mustafa Naimoğulları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Halkın Partisi’nin bir yıl önce kurulmasına rağmen Kıbrıs Türk halkının birçok konuda ciddi anlamda beklentisi haline dönüşerek, yükselen bir ivme kazandığını söyledi.

    Naimoğulları, Halkın Partisi’nin ciddi anlamda halkın beklentisi olan bir parti haline dönüştüğüne dikkat çekerek,  Halkın Partisi’nden bundan sonraki süreçte hayvancının ve köylünün sorunlarını dile getirmesi konusunda yardım talep etti.

    Hayvancılık sektörünün ülkenin olmazsa olmazı olduğuna dikkat çeken Naimoğulları, ülkeye getirilen ithal ürünler, yerli ürünlerin ülkemizde pazarlanması, hayvancılık ile tarımın planlaması ve yerli ürünlerin turizm ile bunun yanında sektörde kullanılmasındaki konusunda Halkın Partisi’nin nasıl bir politika izleyeceğinin kendileri için önemli olduğuna değindi.

    ‘’KURAKLIK KAPIDA… HÜKÜMET ÜRETİCİNİN BELİNİ BÜKTÜ’’

    Naimoğulları, kuraklıkla karşı karşıya kalınan bir dönemde olunduğunu hatırlatarak, hayvancılığın desteklenmesi için adım atılması gerektiğini vurguladı.

    Naimoğulları, tek dertlerinin ucuz üretim yapılması ve herkesin de bu ürünü tüketebilmesini sağlamak olduğunu dile getirdi. Hükümeti de eleştiren Naimoğulları, hükümetin üreticinin belini büktüğünü, üreticinin zamlar yüzünden girdi maliyetlerini sürekli artırmasından dolayı ciddi sıkıntılar çektiğini söyledi.

    Halkın Partisi’nin açıklamalarını yakından izlediklerini belirten Naimoğulları, özellikle Fiyat İstikrar Fonu’nu kullanarak bunların nasıl üstünden gelinebilir konusundaki açıklamalarının yerinde bir açıklama olduğunu ve bunu desteklediklerini söyledi.

    Naimoğulları, hayvancınım durumunu anlatan karikatürü Özersay’a takdim etti.

    Paylaş