Serhat Akpınar, muhalefete tepki gösterdi: Meclis’te esas amaçları esaslar dışında boş konuşmak

4
Serhat Akpınar
reklam alani

DP Milletvekili Serhat Akpınar, Meclis’te bugün saat 07.00’a kadar devam eden bütçe görüşmelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Muhalefetin canla başla beklediği, bütçe görüşmelerinde amacı bütçe görüşmek değil manipülatif algı operasyonlarına kürsüden devam etmek. Konu bütçe. Bütçe ile ilgili görüşler paylaşmak yerine saatlerce bütçe ile ilgili olması gereken esaslar dışında boş konuşmak” ifadelerini kullandı.

Meclis Genel Kurulu’ndaki bütçe görüşmeleri bugün saat 07.00’a kadar devam etti.

Demokrat Parti (DP) Milletvekili Serhat Akpınar, bütçe görüşmelerinin yapıldığı sırada sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, muhalefete yüklendi ve muhalefetin bütçe ile ilgili görüşlerini paylaşmak yerine, saatlerce bütçe ile ilgili olması gereken esaslar dışında “boş” konuştuğunu savundu.

Serhat Akpınar’ın açıklaması şu şekilde:

“Muhalefetin canla başla beklediği, bütçe görüşmelerinde amacı bütçe görüşmek değil manipülatif algı operasyonlarına kürsüden devam etmek. Konu bütçe! Bütçe ile ilgili görüşler paylaşmak yerine saatlerce bütçe ile ilgili olması gereken esaslar dışında boş konuşmak… Bir söz vardır! ‘Konuşmak bir mana ise susmak bin bir mana. Herkes konuşmasına konuşur lâkin sükut yürekli olana’ MA. Bu ne histerik bir yaklaşım! Güneşi görecekmişiz! Yani sabahlayacağız! Biz ne sabahlara gözümüz açık kalktık. Biz yoldayız. Eyvallah.”

Paylaş