Çaldıkları eşyalar yurt odasında bulundu

36
reklam alani

Öğrenci olarak yaşayan ve hırsızlık suçundan tutuklanarak mahkemeye çıkarılan İrem Türkyılmaz ile Şeyda Şar tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı

Mahkemede ifade veren polis memuru Yücel Kuşcuoğlu, zanlılar İrem Türkyılmaz ve Şeyda Şar’ın 11 – 13 Kasım 2019 tarihleri arasında Demirhan’da faaliyet gösteren bir süpermarketten toplam değeri 2 bin 57 TL olan muhtelif markalarda gıda, kozmetik ürünleri, tencere ve tava çaldıklarını kaydetti.

Polis memuru Kuşcuoğlu, zanlıların suçlarını itiraf ettiğini, ikamet ettikleri öğrenci yurdunda çalınmış olan ürünlerin birçoğunun tespit edilerek emare alındığını söyledi.

Kuşcuoğlu, soruşturmanın tamamlandığını belirterek zanlı Türkyılmaz’ın Hukuk Öğrencisi zanlı Şar’ın ise Adalet öğrencisi olduğunu belirtti ve davalarında hazır olmalarını sağlamak maksadı ile uygun bir teminata bağlanmalarını talep etti.

Yargıç Temay Sağer, zanlıların ileride görüşülecek davasında hazır olmasını sağlamak maksadı ile yurtdışına çıkışlarının yasaklanması, haftada 1 gün en yakın polis karakoluna ispati vücutta bulunması ve her iki zanlının da 3’er bin TL nakit teminat yatırması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir ver

Paylaş