7 gün ek tutukluluk.

98
reklam alani

Girne’de sahte evrak düzenleyerek başkalarına ait dairelerin devrini şirketi üzerine yaptığı gerekçesi ile tutuklanan tanınmış iş insanı M.E. ve suç ortağı olduğu ileri sürülen S.Ö bugün ek süre talebi ile yeniden mahkemeye çıkarıldı.  Mahkeme 7 gün daha tutukluluk verdi.

 

Sahte evrakla üzerine mal geçirme davası ile ilgili olarak süren soruşturmada Mehmet Eminoğlu ve Serdar Özbekoğlu’nun tutukluluk süreleri devam ederken, Girne Tapu Dairesi’nden 3 personelin tutuklanarak “sahte evrakı dikkatsizce alarak, işlem koymakla” suçlanması, daire personelinin iş bırakma eylemine neden oldu.

Tutuklanan iş arkadaşlarına destek vermek isteyen Girne Tapu Dairesi çalışanları, iş bırakma eylemi gerçekleştirerek, davanın görüşüldüğü Girne Kaza Mahkemesi’ne gitti, yaşananları protesto ederek asıl suçluların ‘sahte evrakla üzerlerine mal geçiren Mehmet Eminoğlu ve Serdar Özbekoğlu olduğunu’ söyledi.

Girne Tapu Dairesi çalışanları, iş arkadaşlarının suçsuz olduğunu ve haksızlığa uğradıklarını belirterek, dairede her gün yüzlerce işlem yapıldığını, ciddi bir yoğunluk yaşandığını, bu nedenle de sahte evrakların gözden kaçmış olabileceğini iddia etti.

Paylaş