Bahçeli’den harita cevabı: Ne yapacaktık, nasıl gösterecektik?

58
reklam alani

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Partisinin İzmir, Manisa, Uşak, Denizli, Aydın ve Muğla il teşkilatları ve milletvekili adaylarının katılımıyla, Kültürpark 3. Nolu Hol’de düzenlenen İzmir Bölge İstişare Toplantısı’na katılan Bahçeli, Sevr lobisinin faal, ihanet kulisinin yoğun olduğunu belirtti.

Türk milletinin çağlara damga vuran büyük bir millet olduğunu kaydeden Bahçeli, istikbalin emanetçileri olarak sorumluluklarının ve vazifelerin şuurunda olduklarını, ancak bunun farkında olmayan, sözde millet ittifakına da müsamaha göstermeyeceklerini ifade etti.

“Yunanistan hükümeti haddini bilsin”

Bahçeli, Hüseyin Nihal Atsız’ın “Türklerin Türküsü” adlı eserinin bir bölümünü okuyarak, “Ne Kandil tanırız. Ne Sincar’a göz yumarız. Ne Mahmur ne de Menbiç’e tahammül ederiz. Vatanımıza göz diken kim varsa hesap ve planlarında boğarız.” dedi.

Yunanistan’ın MHP’nin propaganda ve tanıtım filminden rahatsız olduğunu aktaran Bahçeli, “Niye, çünkü Kıbrıs Türk toprağı olarak gösteriliyormuş. Bu akılsız ve ahmaklara sorarım, ne yapacaktık, nasıl gösterecektik? Üstüne basa basa ilan ve ifade ediyorum, Kıbrıs Türk’tür, Türk’ün yurdudur, Türk kalacaktır. Ege adaları üzerinde oyun oynayan Yunanistan hükümeti haddini bilsin, dedelerinin denizin dibinde can çekiştiği günleri sakın ha unutmasın. Aynısını yapacak, Yunan emellerine Ege’yi mezar edecek irade hamdolsun yaşıyor, sonsuza kadar da yaşamaya devam edecek.” diye konuştu.

Paylaş