Cinayet gibi kazanın görüntüleri ortaya çıktı, 262 promil alkollü ve bir aydır zanax kullanmış.

101
reklam alani

Geçtiğimiz hafta Lefkoşa Yenişehir bölgesinde meydana gelen ve 1 kişinin ölümü, 2 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazasının görüntüleri ortaya çıktı.

Lefkoşa Yenişehir bölgesinde geçtiğimiz Cumartesi akşamı meydana gelen ve YDÜ öğrencisi, Filistin asıllı, Suriye uyruklu 18 yaşındaki Abdul Rahmen Murad hayatını kaybetti feci trafik kazasının görüntüleri, vahameti ortaya koydu.

Yenişehir trafik ışıklarında ME 766 plakalı aracıyla kırmızı ışıkta geçen 27 yaşındaki Gizem Galipoğluları’nın 3 yayaya çarpıp 1’inin ölümüne, ikisinin ise yaralanmasına neden olduğu kazanın görüntüleri ibret verici türden…

Gizem Galipoğluları’nın 262 promil alkollü olduğu ve bir aydır zanax kullandığı iddia edildi.

Süratli bir şekilde gelen aracın karşıdan karşıya geçmek üzere yolu birbirinden ayıran refüjde bekleyen yayalara çarptığı, 1 kişinin çarpmanın etkisiyle havaya fırladığı ve trafikte bekleyen karşı şeritteki araçların üzerine savrularak yere düştüğü açık bir şekilde görülen kamera kaydı, kazanın boyutlarını ve vahametini de ortaya koydu.

 

Kaza nasıl olmuştu?

Gizem Galipoğluları

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı saat 18.30 sıralarında meydana gelen kaza,ME 766 plakalı aracıyla Lefkoşa Türk Belediyesi binası istikametinden gelen 27 yaşındaki Gizem Galipoğluları, Yenişehir trafik ışıklarında kırmızı ışıkta durmadı ve o esnada yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan üç yayaya birden çarptı.

Yayaların biri çarpmanın etkisiyle yol kenarında park halinde bulunan CN 188 plakalı aracın ön camından aracın içerisine düştü. Ağır yaralanan 20 yaşındaki Maen Al Soboh, Rami Khaldoon Ragheb ve 18 yaşındaki Abdul Rahmen Murad, Lefkosa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan YDÜ öğrencisi, Filistin asıllı, Suriye uyruklu Murad, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Paylaş