ARIKLI: “HAKKIMIZ NE İSE ONA TALİBİZ”

    17

    Yeninden Doğuş Partisi, İskele İlçesi Yönetim Kurulu ve Örgüt Başkanları ile Mehmetçik’te yemekli bir toplantı gerçekleştirdi.

    reklam alani

     

    Toplantıya katılan İskele İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve örgüt başkanları, bölge sorunlarını dile getirerek Parti yönetiminin bu sorunları her platformda dile getirmesini, seçim programında da bu konulara yer verilmesini istediler.

    İskele İlçe Başkanı İsmet İlkan, bölgede yaşayan insanların açlık sınırı altında bir yaşam sürdürdüğünü, yüzlerce ailenin devletin sosyal yardımı ile geçindiğini, işsizliğin had safhaya vardığını, çiftçinin ve hayvancının kan ağladığını, siyasilerin bölgeyi sadece seçimden seçime hatırladığını bölge halkının eski siyasilere ders vermek için diş bilediğini söyledi.

    YDP Genel Sekreteri Bertan Zaroğlu ise, bölgede teşkilatlanmanın nerdeyse bittiğini, YDP yöneticilerinin tabanın örgütlenme taleplerine yetişemediğini söyledi. Zaroğlu, “Şu anda seçimler olsa en hazır parti YDP’dir.

    YDP’yi yelkenlerini dış güçlerin şişirdiği Halkın Partisi ile karıştırmasınlar. Bölge halkı alternatifi olmadığı için Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kudret Özersay’a oy vermişti. Şimdi alternatif var. YDP’nin diğer partilerden farkı Milli olmasıdır. Gücünü dış güçlerden değil halkından almasıdır” dedi .

    Toplantıda konuşan YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı ise; Kimsenin geçmişte hangi partide görev yaptığına bakmadıklarını 7 Ekim 2016 tarihinde Partiyi kurduklarında herkese siyasi sicil affı çıkardıklarını söyleyerek “Şu anda oturduğumuz protokol masasında bile, geçmiş dönemde UBP,DP,CTP ve TDP’de görev yapan arkadaşlar var. 1992 de söndürülen meşaleyi tekrar yakmak için bir araya geldik.

    Biz Yeni Doğuş Partisinin devamıyız. Geçmişte Yeni Doğuş Partisi hangi gerekçelerle kurulmuşsa o gerekçeler, o sorunlar artarak aynen devam ediyor.” Dedi.

    Arıklı; “Türkiye kökenli vatandaşları Devlet yönetimine layık görmeyenler YDP İktidarına hazır olsun. Zamanı geldi. Artık bu ülkeyi birlikte yöneteceğiz. Biz, bize lütfedilene razı olmayacağız. Hakkımız ne ise ona talibiz” dedi.

    Paylaş