9 KİŞİ TUTUKLANDI

    26
    reklam alani

    BOĞAZKÖY, GAZİMAĞUSA, GEMİKONAĞI VE LEFKE’DE UYUŞTURUCUDAN 9 KİŞİ TUTUKLANDI

    Gazimağusa, Boğazköy, Gemikonağı ve Lefke’de polis tarafından yapılan aramalarda, çeşitli miktarlarda uyuşturucu ele geçirildi; toplam 9 kişi tutuklandı.

    Polis basın bültenine göre, Boğazköy’de Bahadırlı Sokak’ta E.E’ye. (E-25) ait evde yapılan aramada; tasarrufunda yaklaşık 3 gram, S.T.’nin( E-29) tasarrufunda yaklaşık yarım gram, S.G’nin .(E-26) tasarrufunda yaklaşık 3 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde; C.T.Y’nin.(E-26) tasarrufunda içerisinde tütün ile karışık hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan bir sarma sigara, evde de yaklaşık 1 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, içerisinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan ucu yanık bir sigara, içerisinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan 2 öğütücü ve dijital tartı cihazı bulunarak emare alındı.

    Söz konusu şahıslar ve mesele ile bağlantısı olduğuna inanılan Ö.Ö.(E-28) ve B.Z. (E-21) tutuklandı.

    Gazimağusa’da E.T.A’nın.(E-21) evinde polis tarafından yapılan aramada, yaklaşık 1 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, içerisinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan bir sarma sigara, içerisinde uyuşturucu kalıntısı olduğuna inanılan bir öğütücü ile bir metal kutu bulunarak emare alındı.

    Gemikonağı’nda K.K’nın (E-26) evinde yapılan aramada, yaklaşık 3 gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare alındı.

    Lefke’de ise E.O.O.’nun (E-24) tasarrufunda yaklaşık 200 mlgr. ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu.

    Adı geçen tüm zanlılar tutuklandı

    JİLETLE YARALAMA

    Gazimağusa’da Neşe Sokak üzerinde M.M.(E-22), aralarında çıkan tartışma sonucunda tasarrufunda bulundurduğu jilet ile Uğur Özbayır’ı sağ kolundan yaraladı ve kürekle ayaklarına ve eline vurarak darp etti.  M.M. tutuklandı.

    HIRSIZLIK, KASTİ HASAR VE SUÇ İŞLEMEYE TEŞEBBÜS

    Alsancak’ta faaliyet gösteren “Taymar Market” içerisinde müşteri olarak bulunan O.Y.(E-24) içki reyonundaki bir şampanyayı alıp sırt çantası içerisine gizlemek suretiyle çaldı.

    Tutuklanan O.Y’nin ileri sorgulamasında aynı gün Gedik Market’in ana giriş kapısını zorlayıp suç işlenmeye teşebbüs ettiği ve ardından marketin kameralarına ait kabloları kesmek suretiyle hasara uğrattığı da tespit edildi.

    250 KARTON GÜMRÜKSÜZ SİGARA

    Bafra’da oteller bölgesinde ise, H.G.(E-63) ve İ.F.’nin (E-62) yönetiminde bulunan tır araçlarda polis tarafından yapılan aramada; gümrüğe beyan edilmemiş toplam 250 karton muhtelif markalarda sigara bulundu.

    H.G ve İ.F. tutuklandı.

    Paylaş