KAZADA 8 AYLIK BEBEK YARALANDI

    27
    reklam alani

    KAZADA 8 AYLIK YARALANDI

    Lefkoşa – Gazimağusa anayolu 6-7. kilometrelerinde bu sabah 06.30’da meydana gelen kazada aralarında 8 aylık bebeğin de bulunduğu 3 kişi yaralandı.

    Polis Basın Bülteni’ne göre, kaza, Cemile Canöz’ün (K-34), yönetimindeki GU 467 plakalı araç ile sanayi istikametine seyrettiği bir sırada, direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkıp kesik ağaca çarpması sonucu gerçekleşti.

    Kazada yaralanan Damla Nur Canöz (K-3) ve Ali Efe Canöz (E-8 aylık) ve araç sürücüsü Cemile Canöz kaldırıldıkları Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde ilk yardım tedavilerinden sonra çeşitli servislerde müşahade altına alındılar.

    UYUŞTURUCUYA 3 TUTUKLAMA

    Lefkoşa’da İstiklal Sokak üzerinde polis tarafından yapılan kontrol sırasında araç ile olay yerine gelen C.C. (K-21), A.B.T. (E-26) ve U.Ş (E-28) polisleri görünce kaçmaya çalıştıkları sırada polis tarafından tespit edilerek tutuklandılar.

    Söz konusu şahıslar üzerinde ve araçta yapılan aramada, A.B.T.’nin tasarrufunda yaklaşık 4 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare alındı.

    KANUNSUZ ATEŞLİ SİLAH TASARRUFU

    Polis, Girne-Alsancak çevre yolu üzerinde üst geçitte şüpheli olarak gördüğü M.Ş. (E-31) ve M.B.’nin (E-35), üzerlerinde, araçlarında ve olay mahalinde yaptığı aramada, otlar arasına gizlenmiş 1 adet tabanca, içerisindeki mermiler ve üzerinde takılı şarjör bulunarak emare alındı. M.Ş. ve M.B. tutuklandı.

    17 YAŞINDAKİ KIZ KAYIP

    Ercan Havalimanı’nda yurtdışına gitmek için pasaport kontrolleri ve çıkış işlemleri ailesi tarafından yapılan Gizem Özkan’ın (K-17), ailesinin alandan ayrılmasının ardından pasaport ve çıkış işlemlerini iptal ettirip havalimanından ayrıldığı tespit edildi.

    YANGIN

    Gazimağusa’da Mehmet Sepetci’ye ait arazi içerisinde elektrik direği tellerinden çıkan kıvılcım sonucu yangın meydana geldi. İtyfaiye ekipleri atarfından sönndürülen yangında Mehmet Sepetci’ye ait 3 adet 6 metre uzunluğundaki sulama hortumu ve 2 adet 400 metre uzunluğundaki damlama hortumu yandı.

    Paylaş