Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu görevi devraldı

6
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu
reklam alani

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevine atanan Sadık Gardiyanoğlu görevi Hasan Taçoy’dan devraldı.

Ulusal Birlik Partisi (UBP)- Demokrat Parti (DP)- Yeniden Doğuş Partisi (YDP) koalisyon hükümeti kabinesindeki değişikliğin ardından kabinenin yeni üyeleri görevlerini eski bakanlardan devralarak mesaiye başlıyor.

Bu kapsamda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevine atanan Sadık Gardiyanoğlu görevi Hasan Taçoy’dan devraldı.

Devir teslim töreninde konuşan Hasan Taçoy, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın yaşam öncesi, yaşam boyu ve yaşam sonrası olmak üzere hizmet veren bir yapıya sahip olduğunu belirterek bakanlığın önemi ve sorumluluğunun çok büyük olduğunu vurguladı. Bu bilinçle hareket edilmesinin öneminin altını çizen Taçoy, başlatılan projelerle ilgili bilgiler aktardı ve yarım kalmaması arzusunu dile getirdi. Taçoy, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevine atanan Sadık Gardiyanoğlu’na görevinde başarılar diledi.

Gardiyanoğlu da konuşmasında, bunun bir bayrak yarışı olduğunu vurgulayarak, tecrübeli ufku açık bir kadro ile çalışacak olmaktan son derece mutlu olduğunu vurguladı.

Büyük emek ve fedekarlıklarla başlatılan tüm projelerin tamamlanacağını dile getiren Gardiyanoğlu, doğumdan ölüme kadar halka bire bir dokunan en geniş tabanlı bakanlık olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nı bulunduğu noktadan daha iyi bir yere taşımak için çalışacaklarını kaydetti. Gardiyanoğlu, görev süresi boyunca Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nı bakanlığa bağlı daireleri ile birlikte tek bir çatı altında toplayarak en iyi hizmetin halka sunulmasının başlıca hedefleri arasında olacağını söyledi. Gardiyanoğlu Taçoy’a hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

Paylaş