Göçmenköy’de çalıştığı iş yerinden para ve motosiklet çalan Ali Yağmur, 3 ay sonra tespit edilerek tutuklandı

10
polis
reklam alani

Göçmenköy’de çalıştığı iş yerinden nakit para ve motosiklet çalan zanlı Ali Yağmur, Girne’de 3 ay sonra tespit edilerek tutuklandı. Mahkeme, zanlının 2 gün tutuklu kalmasına karar verdi.

Lefkoşa’da meydana gelen “Dükkan açma” ve “Müstahdem tarafından hırsızlık” suçlarıyla ilgili aranan zanlı Ali Yağmur aylar sonra yakalanarak, mahkemeye çıkarıldı.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde gerçekleştirilen duruşmada Lefkoşa Adli Şube’de görevli polis çavuşu Mustafa Özmüezzin olguları aktardı.

18 BİN 320 TL’Yİ SİRKAT ETTİ

Polis, Göçmenköy’de faaliyet gösteren Adıgüzel Lastik Servisi’nde çalışan zanlının 24 Nisan 2023 tarihinde saat 05.30 sıralarında, dükkânın kapalı ancak kilitsiz vaziyette bulunan arka kapısından içeri girdikten sonra kasa içerisinde muhafaza edilen 18 bin 320 TL nakit parayı çaldığını söyledi.

Polis, zanlının ayrıca dükkâna ait bir motosikleti de alarak, oradan ayrıldığını açıkladı. Olayın ardından kayıplara karışan zanlının aranan şahıs ilan edildiğini kaydeden polis, önceki gün Girne’de tespit edilerek tutuklandığını belirtti. Polis, zanlının çaldığı motosikletin ve nakit paranın bulunamadığını, bu yönde soruşturma yapıldığını devam ettiğini kaydetti.

2 GÜN TUTUKLU KALACAK

Alınacak ifadeler ve aranan emareler olduğunu vurgulayan polis, zanlının 2 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme, zanlı hakkında 2 gün tutukluluk emri verdi.

Paylaş