Askeri bölüğü satırla bastılar.

99
reklam alani

Güzelyurt’ta yaşayan Ulusay Fellahoğlu, yanına arkadaşını alarak, Lefkoşa’da bir askeri bölüğün ziyareti bölümüne gidip, eski kız arkadaşıyla konuştuğu gerekçesiyle Hakan Güleç’in cep telefonunu satırla parçalayıp, boğazına satırı dayadı.

Güleç’in boynunda 20 santimlik kesi oluştu.

“Korkutmak amacıyla silah taşıma” ve “Ciddi darp” suçlamasıyla tutuklanan Ulusay Fellahoğlu ve Çırak Salih Özçırak, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Mahkemede olayı anlatan polis memuru Nurçin Hocaoğlu, zanlı Ulusay Fellahoğlu’nun, eski kız arkadaşıyla konuştuğu gerekçesiyle, bölükte askerlik yapan Hakan Güleç’in cep telefonunu yanında getirdiği ağız uzunluğu 23 santim, toplam uzunluğu 38 santim olan satırla kırdığını kaydetti.

Polis memuru Nurçin Hocaoğlu, zanlı Ulusay Fellahoğlu’nun cep telefonunu parçaladıktan sonra satırı, Hakan Güleç’in boğazına dayayıp, 20 santim uzunluğunda bir kesi oluşmasına neden olduğuna dikkat çekti.

Zanlıların yazılı dava tebliğlerinde suçlarını kabul ettiklerini belirtti.

Yargıç Hazal Hacımulla, zanlıların yargılanıncaya değin yurtdışına çıkışlarını yasaklayarak, seyahat belgelerini polise teslim etmeleri, 5 biner TL nakdi teminat yatırmaları, birer kefilin 100 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması ve haftada bir gün polise ispat-ı vücutta bulunmaları koşuluyla tutuksuz yargılanmalarına emir verdi.

Kıbrıs Gazetesi – Emine UYSAL ÇALUDA

Paylaş