Ziya Öztürkler görevini Dursun Oğuz’a devretti

4
Ziya Öztürkler görevini Dursun Oğuz
reklam alani

İçişleri Bakanlığı görevine getirilen Dursun Oğuz, görevini Ziya Öztürkler’den devraldı.

Ulusal Birlik Partisi (UBP)- Demokrat Parti (DP) – Yeniden Doğuş Partisi (YDP) koalisyon hükümeti kabinesinde dün yapılan değişikliğin ardından İçişleri Bakanlığı görevine getirilen Dursun Oğuz, görevini Ziya Öztürkler’den devraldı.

İçişleri Bakanlığı’nda gerçekleşen devir teslim töreninde ilk sözü alan Ziya Öztürkler, görev süresi boyunca yaptığı çalışmalardan söz etti.

Öztürkler’in konuşmasının ardından söz alan İçişleri Bakanı Dursun Oğuz; yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Öztürkler’e teşekkür etti.

Bakan Dursun Oğuz ülkeye hizmet için uğraştıklarını ve çoğu projenin Bakanlar Kurulu kararı ile ortak bir çalışma sonucunda başlatıldığını ifade ederek, başlatılan projeleri sonuçlandıracaklarını kaydetti.

Oğuz, ülkenin zor şartlar altında bulunduğunu ve bu zor şartları kolaylaştırmak için amaçlarının dayanışma içerisinde ülkeye hizmet olduğunun altını çizdi.

Oğuz, “Ziya Öztürkler geçen 15 aylık süreçte elinden geleni yapmıştır. Bundan sonraki süreçte gerek bakan olsun gerek milletvekili görünsün her iki koşulda da yapılan ülkeye hizmettir. Biz bu görevi de en iyi şekilde yerine getireceğiz. İletişimimiz devam edecektir. Nihayetinde ortak amacımız ülkemize en iyi hizmeti götürmektir. Bizler bunu yerine getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Tekrardan herkese hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Paylaş