Çevre Koruma Dairesi, bir ithalatçıya ait mangal kömürünün ülkeye girişine onay vermedi

5
Skip to main contentAccessibility help Çevre Mühendisleri Odası kktc Camera search AllImagesMapsNewsVideosMore Tools SafeSearch taş ocağıtmmobkatı atıkhaberlerikıbrıs objektifçmocemaliyeparalikali baturaykıbrıs gazetesiktmmobçevre üzerindekimimar odaları birliği Çevre Mühendisleri Odası - Home | Facebook Çevre Mühendisleri Odası - Home | Facebook facebook.com Çevre Mühendisleri Odası, Deniz suyu analizlerinin acilen yapılmasını talep etti - Kıbrıs Gazetesi - Kıbrıs Haber, KKTC Son Dakika ve Gündem Haberleri Deniz suyu analizlerinin ... kibrisgazetesi.com Çevre Mühendisleri Odası
reklam alani

Çevre Koruma Dairesi, bir ithalatçıya ait mangal kömürünün ülkeye girişine onay vermediğini açıkladı.

Hava ve Yakıt Kalitesi Laboratuvarı’nın 24-28 Temmuz tarihleri arasında ülkeye ithal edilmek istenen yakıtlarda yaptığı analizlerde bir ithalatçıya ait mangal kömürünün TSE standartlarını sağlamadığı tespit edildi. Söz konusu kömürün ülkeye girişine onay verilmedi.

Avrupa Birliği finansmanı ile Çevre Koruma Dairesi bünyesinde kurulan Hava ve Yakıt Kalitesi Laboratuvarı, KKTC’de katı ve sıvı yakıt analiziyle hava kalitesi analizi yapan ilk ve tek laboratuvar olma özelliğine sahip.

Paylaş