Mehmet Harmancı: “Cumhurbaşkanlığı Sarayı konusunu ben de basından takip ediyorum”

23
Mehmet Harmancı
reklam alani

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, yapımı onaylanan yeni Cumhurbaşkanlığı yerleşkesi hakkında konuşarak, LTB’ye konuyla ilgili bilgi gelmediğini, kendisinin de bilgileri basından takip ettiğini söyledi.

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı yapımı onaylanan yeni Cumhurbaşkanlığı yerleşkesi ile ilgili konuşarak, LTB’ye konu ile ilgili bilgi gelmediğini kendisinin de bilgileri basından takip ettiğini söyledi.

Harmancı, “Cumhurbaşkanlığı yeri kent park yeri değil onun karşısıdır. Bizden fikir alınmadı, askeri alandan çıkarılacağını öğrendik…” ifadelerini kullandı.

“Bu ülkede Başbakan, Cumhurbaşkanı park yapmak istiyor ancak bize hiç danışılmıyor…” diyen Harmancı, “Mühendisleri, mimarları yok… Kamuoyuna popülizm aslında… Heveslerini anlıyorum…” dedi.

“BİZE KİMSE BİR ŞEY SORMADI”

Park ile ilgili olarak her hükümetle aynı sıkıntıların yaşandığına da işaret eden Mehmet Harmancı, “Çok kolay olduğu zannediliyor ama bizlerle birlikte hareket edilmesi gereken bir durumdur. Cumhurbaşkanlığı Sarayı park olarak düşünülen yerin karşısı olduğunu biliyoruz. Ama bize kimse bir şey sormadı…” şeklinde konuştu.

Paylaş