Girne – Değirmenlik ana yolunda ölümlü trafik kazası… 4 kişi yaşamını yitirdi

1
Pratapbhaı Bhuabhaı Karavadra Jayesh Keshu Agath, Anjali Makwana ve Pushtıben Heenaben Pathak
reklam alani

Girne – Değirmenlik ana yolunda bu sabah meydana gelen trafik kazasında Pratapbhaı Bhuabhaı Karavadra ile araçta yolcu olarak bulunan Jayesh Keshu Agath, Anjali Makwana ve Pushtıben Heenaben Pathak olay yerinde yaşamlarını yitirdi.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, bugün saat 03.40 sıralarında, Girne – Değirmenlik ana yolu 8-9 kilometreleri arasında, 40 yaşındaki Pratapbhaı Bhuabhaı Karavadra, yönetimindeki FT 203 plakalı salon araç ile Girne istikametine doğru seyrettiği sırada dikkatsizce yolun sağına geçmesi sonucu o esnada karşı istikamette gelmekte olan 56 yaşındaki Hüseyin Taşer yönetimindeki ST 698 plakalı salon aracın önünü tıkaması sonucu çarpıştıkları bildirildi.

Kaza sonucu FT 203 plakalı araç sürücüsü Pratapbhaı Bhuabhaı Karavadra ile araçta yolcu olarak bulunan 21 yaşındaki Jayesh Keshu Agath, 21 yaşındaki Anjali Makwana ve 21 yaşındaki Pushtıben Heenaben Pathak olay yerinde yaşamlarını yitirdikleri açıklandı.

Kazada yaralanan ST 698 plakalı araç sürücüsü Hüseyin Taşer ve aynı araçta yolcu olarak bulunan 35 yaşındaki Burak Tokgün kaldırılmış oldukları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde tedavilerinin halen sürdüğü bildirildi. Polisin soruşturması sürüyor.

Paylaş