Bariyerlere çarparak takla atan aracın sürücüsü Ozan Tekin 3 gün tutuklu kalacak

8
Ozan Tekin
reklam alani

Lefkoşa Kuzey Çevre Yolu’nda meydana gelen trafik kazasında bariyerlere çarpıp takla atan ve yolcu olarak bulunan Fevziye İnce Gözel’in yaralanmasına sebebiyet veren Ozan Tekin soruşturma kapsamında 3 gün tutuklu kalacak.

Ozan Tekin ve araçta yolcu olarak bulunan 21 yaşındaki Fevziye İnce Gözel’in tedavileri Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde sürüyor.

Lefkoşa’da kuzey çevre yolu üzerinde meydana gelen ağır yaralanmalı kaza ile ilgili olarak tutuklanan araç sürücüsü zanlı Ozan Tekin mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Ömer Savran, olguları aktardı. Polis, 29 Haziran 2023 tarihinde, saat 16.30 sıralarında, Lefkoşa’da kuzey çevre yolu üzerinde, 26 yaşındaki Ozan Tekin’in yönetimindeki PN 598 plakalı araç ile batı istikametinden doğu istikametine doğru dikkatsizce seyrettiği sırada dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solundan çıkarak bariyerlere çarpıp takla attığını belirtti.

Polis, kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Ozan Tekin ve araçta yolcu olarak bulunan 21 yaşındaki Fevziye İnce Gözel’in Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde tedavilerine müteakip zanlının taburcu olduğunu ancak araçta yolcu olarak bulunan Fevziye İnce Gözel’in ise sol ayağından ameliyat edildiğini belirtti.

Polis, yolcunun ayağının iltihaplanması durumunda ikinci bir ameliyata alınabileceğini söyledi. Polis, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlının 3 gün tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Aysu Çakan Alakan, zanlının 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Paylaş