Misafir olduğu evde ‘aniden’ hayatını kaybeden Muhamedkhır’ın ölümüne ilişkin soruşturma sürüyor

37
Misafir olduğu evde
reklam alani

Küçük Kaymaklı bölgesinde 23 yaşındaki Mohamed Salah Dusougi Muhamedkhır’ın misafir olduğu evde ‘aniden’ rahatsızlanarak hayatını kaybetmesi ile ilgili olayda şüpheli olarak tutuklanan 5 zanlıdan 2’si yeniden mahkemeye çıkarıldı, 3 zanlının ise meseleyle bağlantısı olmadığı gerekçesiyle serbest bırakıldı.

Küçük Kaymaklı’da ‘şüpheli ölüm’ meselesi ile ilgili olarak tutuklanan 5 zanlıdan olan Fulya Cihan Tamer ve Hasan Awad Hasan Elawad bugün mahkeme huzuruna çıkarıldı. Olayla ilgili tutuklanan Sevda Bektaş, Mohamed Hussein Mohamed Abdullah ve Ayman Kamal Sayed Ahmed meseleyle bağları olmadığından serbest bırakıldı.

Mahkemede yeminli şehadet veren polis çavuşu Hüseyin Ergüleç, olguları aktardı.

MESELEYLE BAĞLANTISI OLMAYAN 3 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

Polis, 03 Mayıs 2023 tarihinde saat 14.00 raddelerinde Küçük Kaymaklı bölgesi Yumru Sokak Mehmet Salih 1 Apartmanı Kat 2’de yer alan konut içerisinde misafir olarak kalmakta olan 23 yaşındaki Mohamed Salah Dusougi Muhamedkhır’ın ani olarak rahatsızlandığını ve olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiğini belirtti.

Polis, aynı gün olay mahalli ziyaret edildiğini ve olay yerine gidildiği zaman Muhamedkhır’ın bulunduğu oda içerisinde zanlı Fulya Cihan Tamer, Hasan Awad Hasan Elawad’ın bulunduğunun tespit edildiğini söyledi.

Polis, aynı gün zanlı Fulya Cihan Tamer’in derdest emri gereği tutuklandığını ve hücreye yerleştirmek için üzerinde yapılan aramada cinsel organına sokulmuş vaziyette İlaç ve Eczacılık Yasası’na aykırı olan toplam 60 adet hap bulunduğunu anlattı.

“CİNSEL ORGANINDA İLAÇ VE ECZACILIK YASASI’NA AYKIRI İLAÇLAR TESPİT EDİLDİ”

Polis, meselenin tahkikatının yeni başladığını ve söz konusu hapların nerden bulunduğunun araştırılması gerektiğini söyledi ve tahkikatın salimen yürütülmesi için zanlıların 5 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

5 GÜN TUTUKLU KALACAKLAR

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Nil Elodie Çeliker, zanlıların 5 gün daha tutuklu kalmasına emir verdi.

Paylaş