Tahsin Ertuğruloğlu: “Mucize haberlerinden birini umarım otelden de alacağız”

14
Tahsin Ertuğruloğlu Mevlüt Çavuşoğlu
reklam alani

Tahsin Ertuğruloğlu, “Hala daha otel çöküntüsü altında 80 kişi bulunduğu bilgisini edindim, diğer müşterilerle birlikte toplam… Çalışmalar devam ediyor. Sivil Savunma ekipleri de orada. Deprem bölgesinde her gün ve saat gelen mucize haberlerinden birini, bir çoğunu da oradan da alma fırsatı bulacağız umarım…” dedi.

Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve KKTC Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ile ortak yapılan basın toplantısında Adıyaman’daki İsias Oteli’ndeki arama-kurtarma çalışmaları ile ilgili bir soru üzerine Ertuğruloğlu, Kıbrıslı Türk voleybol öğrencilerinin bulunduğu söz konusu otel enkazında diğer otel müşterileri ile birlikte 80 kişi olduğu bilgisini paylaştı.

Bakan Tahsin Ertuğruloğlu, “Hala daha otel çöküntüsü altında 80 kişi bulunduğu bilgisini edindim, diğer müşterilerle birlikte toplam… Çalışmalar devam ediyor. Sivil Savunma ekipleri de orada. Deprem bölgesinde her gün ve saat gelen mucize haberlerinden birini, bir çoğunu da oradan da alma fırsatı bulacağız umarım…” dedi.

Paylaş