Girne’de ‘Karanlık Yol Operasyonu’: Uyuşturu ele geçirildi, 2 kişi tutuklandı

7
Karanlık Yol Operasyonu
reklam alani

Girne’de, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğünde ekiplerinin gerçekleştirdiği ‘Karanlık Yol Operasyonu’ kapsamında uyuşturucu madde ele geçirildi, 2 kişi de tutuklandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, 11 Temmuz Salı günü saat 22.30 sıralarında, Girne’de, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen ‘Karanlık Yol Operasyonu’ kapsamında, 31 yaşındaki M.Y.’nin tasarrufunda yaklaşık 400 gram ağırlığında ve yaklaşık 8 gram ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan madde, içerisinde tütünle karışık uyuşturucu madde olduğuna inanılan 1 adet ucu yanık sigara, üzerlerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan 1 adet hassas terazi, 2 adet metal öğütücü, 6 adet cam pipo ve uyuşturucu ticaretinden temin edildiğine inanılan toplam 36 bin TL, 700 ABD Doları, 100 Euro ve 20 Sterlin nakit para bulunarak emare olarak alındığı açıklandı.

Bahse konu şahıs ve mesele ilgili bağlantısı olduğuna inanılan 37 yaşındaki H.Ç. tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

Paylaş