Fuat Topaloğlu: Hükümet, şirketleşmeden bahsediyor; ama Kızılay ile üniversitelere ‘T izni’ gündemiyle toplandı

14
Fuat Topaloğlu
reklam alani

Kar-İş Başkanı Fuat Topaloğlu, hükümetin şirketleşmeden bahsettiğini; ama Kızılay ile üniversitelere taşımacılık ‘T’ izni vermek için toplantı gerçekleştirdiğini duyurdu. Topaloğlu, seçim yasaklarına 15 gün kala taşımacılığın rant olarak kullanıldığının altını çizdi.

Kıbrıs Türk Çağdaş Kamu Araçları İşletmecileri Derneği (Kar-İş) Başkanı Fuat Topaloğlu, hükümeti sert bir dille eleştirdi.

Hükümetin taşımacılık sektörünü gömmesine izin vermeyeceklerini belirten Topaloğlu, “Her türlü mücadeleyi vereceğiz, size mesleğimizi gömdürmeyeceğiz” dedi.

“HÜKÜMET, ŞİRKETLEŞMEDEN BAHSEDİYOR; AMA KIZILAY İLE ÜNİVERSİTELERE ‘T İZNİ’ GÜNDEMİYLE TOPLANDI”.

Hükümetin Kızılay ile üniversitelere taşımacılık ‘T’ izni vermek için toplantı yaptığının altını çizen Topaloğlu, hükümetin samimi olmadığını ve taşımacılığın seçime 15 gün kala rant olarak kullanıldığına vurgu yaptı.

“İŞİMİZİ ÇALMAK İSTİYORLAR”

TL’nin erimesiyle girdi maliyetlerinin arttığını hatırlatan Topaloğlu, “Araçların parçalarını alamaz noktaya geldik. Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili hiçbir adım atılmadı. Biz, kamu hizmeti veren toplu taşımacılara gümrüksüz akaryakıt sağlanmasının elzemdir. Bunun yapılmadığı gibi ‘T’ izni dağıtılarak, işimizi çalmak istiyorlar” dedi.

“HÜKÜMETİN TAŞIMACILIK SEKTÖRÜNÜ GÖMMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ”

Hükümetin taşımacılık sektörünü gömmesine izin vermeyeceklerini belirten Topaloğlu, “Her türlü mücadeleyi vereceğiz, size mesleğimizi gömdürmeyeceğiz” dedi.

“HER TÜRLÜ MÜCADELEYİ BAŞLATACAĞIZ”

Topaloğlu son olarak “Eğer günü birlik ve bireysel menfaatlerin ön plana çıkan politikalarınızın devam etmesi halinde dernek olarak; bu çağ dışı bakış açısına karşı her türlü mücadeleyi başlatacağımızı tüm kamuoyuna duyururuz” dedi.

Paylaş