Özdemir Berova: “Yarını çok önemli bir gün olarak değerlendiriyorum”

52
Özdemir Berova
reklam alani

UBP Milletvekili Özdemir Berova, UBP – HP arasında devam eden koalisyon pazarlıklarıyla ilgili konuşarak, “Kanaatimce resim bir iki gün içinde netleşir. Yarını çok önemli bir gün olarak değerlendiriyorum” dedi.

BRT’de katıldığı “45+” programına konuk olan Ulusal Birlik Partisi Milletvekili Özdemir Berova, hükümet kurma çalışmalarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

UBP – HP arasında devam eden koalisyon pazarlıklarıyla ilgili konuşan Berova, “Kanaatimce resim bir iki gün içinde netleşir. Yarını çok önemli bir gün olarak değerlendiriyorum” dedi.

Kamuoyuna gerekli bildirimi yapmadan önce parti organlarıyla değerlendirmeler yapacaklarını belirten Berova, “UBP, önümüzdeki süreçte bu ülkenin hükümetsiz kalmaması, kalkınması için gerekli hamleleri yapabilmesi adına her türlü fedakarlığı yapmaya hazırdır” şeklinde konuştu.

Berova, “her türlü fedakarlık yapmaya hazırız” söyleminin, “pazarlıkta bir yumuşama” olarak algılanıp algılanamayacağına ilişkin soru üzerine, “Hayır, öyle yorumlamam. Ülkenin daha ileriye gidebilmesi adına UBP, tüm yetkili organlarıyla birlikte, elini, başını taşın altına koymaya hazırdır” ifadelerini kullandı.

Paylaş