Başbakan Üstel, Bakanlar Kurulu kararlarını açıkladı

37
Ünal Üstel
reklam alani

Başbakan Ünal Üstel, İskele’de gerçekleşen Bakanlar Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada, “Her 15 günde bir ilçede bulunarak, Bakanlar Kurulu toplantısı yapacağız.” dedi.

Başbakan Ünal Üstel, İskele’de gerçekleşen Bakanlar Kurulu toplantısının ardından bir açıklama yaptı.

Başbakan Üstel, “Bundan sonraki süreçte her 15 günde bir; bir ilçede bulunarak, Bakanlar Kurulu toplantısı yapacağız. Toplantının gerçekleşeceği ilçede hem muhtarlarımızla hem halkımızla hem de partililerimizle buluşacağız” dedi.

İSKELE’DE ALTYAPI ÇALIŞMALARI İÇİN FON OLUŞTURULDU

İskele bölgesinde ilgili paydaşlarla bir toplantı yaptıklarını da aktaran Üstel, İskele İmar Planı’na yönelik mahkemenin ara emri almasının ardından bölgedeki gelişimin durduğuna dikkat çekti.

Üstel, bölgenin altyapısını karşılayacak bir fon oluşturduklarını açıklayarak, “Belediyeye bağlı bir fon olacak. Bu fonda birikecek parayla süratli bir şekilde tüm altyapı çalışmaları yapılacak” ifadelerini kullandı.

Evkaf’A BAĞLI İŞLETMELERİN KİRA BORÇLARINA YÖNELİK “AF” KARARI

Üstel, Kıbrıs Türk Vakıflar İdaresi’ne (Evkaf) bağlı olan işletmelerin kiralarında birtakım sıkıntılar yaşandığına işaret ederek, “Evkaf’a bağlı olan işletmelere yönelik bir af getirdik. İnsanlarımız biriken kiralarını taksitlendirebilecek” dedi.

MUHTARLARLA TOPLANTI

Üstel, İskele ve Karpaz bölgesinde bulunan tüm muhtarlarla bir toplantı yapacaklarını da aktararak, “Saat 19.00’dan sonra İskele bölgesindeki UBP’liler ile buluşacağız… Yerel seçimleri ve icraatlarımızı konuşup soruları cevaplayacağız” şeklinde konuştu.

Paylaş