CTP’li Armağan Candan: “Elektrik zammı ekonomiyi bitirme potansiyeli taşıyor”

13
CTP'li Armağan Candan
reklam alani

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Armağan Candan, elektrik zammının ekonomiyi bitirme potansiyeli taşıdığını söyledi.

Armağan Candan, “İnsanlar su motorların nasıl çalıştırıp sebze üreteceğini düşünüyor. Sanayicimiz neredeyse 3’ e katlanan tarifelerle nasıl başa çıkacak. Buzlukların esas olduğu kafelerdir, marketlerdir ve sair.. Tüm bunlar nasıl ayakta kalacak” dedi.

Elektrik zamları konusunda ve yapılan farklı açıklamalar konusunda bir soru üzerine Genç Tv’de konuşan Armağan Candan şu değerlendirmeyi yaptı;

“Zammın tam olarak nasıl hesaplanacağı, genelgenin ne olduğuna ilişkin bile farklı şeyler söyleniyor… Ama her halükarda faturalarımızda çok ciddi bir yükselmenin olacağı aşikâr. İlgili bakan Sunat Atun da son 3 yıldaki kötü yönetim sonunda buraya gelindiğini söyledi. O kötü dönem hangi dönemdi? UBP-DP-YDP dönemiydi… Birçok uyarı dikkate alınmadı. İhale sürecinin nasıl iptal edildiğini, yatırımların ötelendiğini, çevre dostu olmayan yakıtların kullanıldığını hep birlikte yaşadık, gördük. Umarım ki önümüzdeki dönemde daha doğru yönetilsin… Diğer yandan da ekonomiyi bitirme potansiyeli taşıyor bu elektrik zam. İnsanlar su motorların nasıl çalıştırıp sebze üreteceğini düşünüyor. Sanayicimiz neredeyse 3’ e katlanan tarifelerle nasıl başa çıkacak. Buzlukların esas olduğu kafelerdir, marketlerdir ve sair.. Tüm bunlar nasıl ayakta kalacak? Bu hükümetin en başta gelen derdi olmalıdır… En azından fahiş yansımalara dönük çalışmaların süratle hayata geçmesi lazım…”

Paylaş