KTTO Başkanı Turgay Deniz: “İş peşinde değiliz, daha radikal kararlar bekliyoruz”

31
Turgay Deniz
reklam alani

Son döneme kadar kapanmalar konusunda görüşleri ile eleştirilen Ticaret Odası, gelinen aşamada tedbirleri yeterli bulmadıklarını açıkladı. Oda Başkanı Turgay Deniz, iş dünyası olarak daha da radikal tedbirler beklediklerini açıkladı ve “Şu anda iş dünyası ne iş peşinde ne de bir şey, biz sağlık diyoruz” ifadelerini kullandı.

Pandemi süreci ekonomiyi belirsiz bir uçuruma sürüklüyor.

Artan vakalarla birlikte yürürlükteki tedbirler ise kimi çevrelerce yeterli bulunmuyor.

Bunlardan biri de şaşırtıcı bir biçimde Ticaret Odası…

Kısa bir süre önce kapanmalara dönük “sert açıklamalar” yapan iş çevreleri de geldiğimiz noktada “tedbirlerin yeterli olmadığını” ifade ediyor.

Ticaret Odası bugüne kadar bu yönde eleştirilerin odağı konumundaydı.

Ticaret Odası Başkanı “fedekarlıktan” da söz etti.

BRT ekranlarında konuşan Ticaret Odası (KTTO) Başkanı Turgay Deniz, “Süreci et ve tırnak gibi birlik beraberlikle dayanışma içinde birliktelikle ortaya koyarsak en az zararla atlatacağız. Şu anda iş dünyası ne iş peşinde ne de bir şey, biz sağlık diyoruz. Bunun için de geç alınan kararlara var. Halen daha bunların yeterli olmadığını düşünüyoruz. Biz fedakârlığa hazırız ama bu yapılırken hiç olmazsa da amaca hizmet etsin… Biz açık olsak da şu aşamada faydası olmayacaktır. Daha radikal kararlar bekliyoruz…” ifadelerini kullandı.

Paylaş