Gazimağusa ve Gülzeyurt’ta denetim… 7 araç trafikten men edildi

18
Polis
reklam alani

Gazimağusa ve Güzelyurt Polis Müdürlükleri sorumluluk sahalarında, dün akşam 20.00-24.00 saatleri arasında asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirildi. 7 araç trafikten men edildi, 2 kişi tutuklandı ve 191 araç sürücüsü hakkında ileri işlem başlatıldı.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre Gazimağusa’da gerçekleştirilen denetimlerde bölgede faaliyet gösteren; kumarhaneler, bet ofisleri, gece kulüpleri ve halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde kontroller gerçekleştirildi.

MAĞUSA’DA KUMARHANEYE GİRMESİ YASAK OLAN 17 KİŞİ HAKKINDA YASAL İŞLEM

Açıklamaya göre denetimler kapsamında bet ofisleri ve gece kulüplerinde herhangi bir olumsuzluk tespit edilmezken, kumarhanelerde yapılan denetimler sonucu kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 17 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı.

2 ARAÇ SÜRÜCÜSÜ TUTUKLANDI, 6 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucu ise toplam 423 aracın kontrol edildiği ve suç işlediği tespit edilen 136 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildiği, 2 araç sürücüsünün tutuklandığı ve 6 aracın ise trafikten men edildiği açıklandı. 

GÜZELYURT’TA 55 ARAŞ SÜRÜCÜSÜ HAKKINDA İLERİ İŞLEME GİDİLDİ, BİR ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Öte yandan Güzelyurt’ta gerçekleştirilen denetimler kapsamında bölgede faaliyet gösteren; bet ofisleri, alkollü içki satışı yapılan yerler, gece kulüpleri ve kahvehanelerin kontrol edildiği ancak herhangi bir olumsuzlukla karşılanmadığı açıklandı.

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucu ise toplam 435 aracın kontrol edildiği ve suç işlediği tespit edilen 55 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken, 1 aracın trafikten men edildiği ifade edildi.

Paylaş