DP Parti Meclisi toplantı yaptı

35
reklam alani

Demokrat Parti (DP) Parti Meclisi, salgın ve Cumhurbaşkanlığı seçimini değerlendirmek amacıyla toplantı yaptı.

DP’den yapılan açıklamaya göre, gündemde olan “Cumhurbaşkanlığı seçimlerine aday olma” sorusuna açıklık getiren DP Milletvekili Serdar Denktaş, “İlerleyen günlerde kararımı kamuoyuna açıklayacağım” dedi.

Koronavirüs salgını sonrası ilk toplantısını yapan Demokrat Parti Parti Meclisi, Rauf Denktaş Üniversitesi Kültür Merkezi’nde Covid-19 tedbirleri kapsamında önlemler alarak toplandı. Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleşen toplantıda, Parti Meclisi’ne her ilçeden katılım sağlandı.

Divan Başkanı Ersoy Anıldı’nın açılış konuşmasını yaptığı DP Parti Meclisi toplantısında, başta koronavirüs salgını ve Cumhurbaşkanlığı seçimi olmak üzere gündemdeki konular görüşüldü.

Demokrat Parti Genel Başkanı Fikri Ataoğlu, parti olarak koronavirüs nedeniyle aksayan bazı projeler ve planların hızlı bir şekilde hayata geçirileceğini ifade etti.

Ataoğlu, partiye katılımların devam ettiğini de ifade ederek, “Tecrübeli ve yeni yüzlerle birlikte partimiz daha da büyüyerek eski günlerinden daha iyi bir seviyeye gelecektir. Halkımız için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Paylaş