Hesabına yanlışlıkla yatırılan parayı çeken şahıs tutuklandı

79
reklam alani

07.07.2020 tarihinde, saat 01:00 sıralarında, Lefkoşa’da Abdi Çavuş Mahallesi üzerinde B.C.Ş(E-21), Y.C.G.(E-20), S.B.(K-26) ve C.Ö.(E-18)’nin içinde bulunduğu seyir halindeki araç içerisinden havaya bir el ateş açılmıştır.
Meselede zanlı olarak aranmakta olan bahse konu şahıslar 09.07.2020 tarihinde, saat 02:00 sıralarında, Haspolat’ta Y.C.G.(E-20) kullanımında bulunan araç içerisinde tespit edilerek tutuklanmışlardır. Akabinde, bahse konu araçta yapılan aramada; yaklaşık 4 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet hassas terazi ve plastik öğütücü bulunarak emare olarak alınmıştır.

Yürütülen soruşturma kapsamında ayrıca Y.C.G.’nin gösterimi üzerine Gönyeli’de bulunan bir apartmanın merdiven boşluğunda gizlenmiş halde yaklaşık 2 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

HİLE İLE HIRSIZLIK

22.06.2020 tarihinde, saat 13:30 sıralarında, Karaoğlanoğlu’nda faaliyet gösteren bir bankaya müşteri olarak giden M.A.E.(E-25), hesabına yatırmak üzere bankada görevli memura 1000 TL nakit para verdiği ve banka görevlisi tarafından söz konusu şahsın hesabına yanlışlıkla 1000 TL yerine, 1000 Dolar (USD) yatırılmıştır. Banka tarafından gün sonu yapılan kontrolde, söz konusu hesapta bulunan paranın, bahse konu şahıs tarafından Lefkoşa’da ATM cihazından paranın tamamının TL’ye çevrildikten sonra 6000 TL’sini hesaptan çektiği tespit edilmiştir. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

KASTİ HASAR

07.07.2020 tarihinde, saat 14:00 sıralarında, Gazimağusa’da H.T. (E-23), kendisini polise ihbar ettiği gerekçesiyle İbrahim APDELMODTY’nin kalmakta olduğu ikametgahının giriş kapısına vücudu ile vurmak suretiyle kilit kısmından kırılmasına sebep olmuştur. Bahse konu şahıs Ercan Hava Limanından çıkış yapmak istediği sırada tespit edilerek tutuklanmıştır. Soruşturma devam eder.

Paylaş