Hasan Taçoy ! Babalar günü kutlama mesajı yayımladı

57
reklam alani

Yine bir babalar günü ve yine bir babanın etrafında toplananlar olduğu gibi, göz yaşı dökecek olanlar var. Allahtan hayatta olan babalarımıza uzun ömür, kaybettiklerimize rahmet dilerim.

Anne üstüne de baba üstüne de çok destanlar yazıldı. Ne mutlu iyi anne, ne mutlu iyi baba; en güzeli de ne mutlu iyi aile yaratanlara.
Ve biliyoruz ki, içinden geçtiğimiz günlerde hepimizin yükü ağır. Baba şefkati ile bu ülkeye baktığımız zaman gördüğümüz manzara bizi üzebilir. Ama asla KKTC için yapmamız gerekenlerden alıkoyamaz.
Yüzümüze bakan çocuklarımız bizden iyi bir gelecek bekliyor. Böylesi bir günde baba olmanın önemi bir o kadar daha artıyor. Ayakta kalması gereken bir aile, huzurla geleceğe taşınması gereken bir devlet; gururla bu devletin parçası olmakla övünen çocuklar. Bu yük ağır.
Böylesi bir dönemde bu yükü taşımak için elbirliği, işbirliği, kader birliği şarttır. Bugün babalar günü. Bugün geçmişi geleceğe omuzlarında taşıyanların günü. Bugün birlik ve beraberliğe en ihtiyaç duyulan dönemde, baba yüreği ile ülkeyi yeniden nakış nakış işlemekle yükümlü olduğumuz bir süreç.
Baba yüreği ile; anne şefkati ile, emek ile, sevgi ile bugün çok çalışarak geleceği kurtarmak boynumuzun borcudur.
Tekrar, hayatta olan tüm babalara uzun ömür, hayatını kaybeden babalara Allah’tan rahmet dilerim.

Babalar günü kutlu olsun…

 

Paylaş