60 günlük grev yasağı, demokratik değil

34
EL-SEN Başkanı Özkıraç, Bakanlar Kurulu’nun aldığı grev yasağı kararının demokratik olmadığını ileri sürerek, mücadelenin daha sert şekilde devam edeceğini söyledi.
reklam alani

Kıbrıs Postası TV’de yayınlanan İrfan Batu’nun sunduğu Ana Haber’e bağlanan EL-SEN Başkanı Kubilay Özkıraç, Bakanlar Kurulu’nun aldığı 60 günlük grev yasağının demokratik olmadığını ileri sürerek, mücadelenin daha sert şekilde devam edeceğini söyledi.

Demokratik olmayan bir ülkede demokratik olmayan bir karar alındığına işaret eden Özkıraç, “UBP-HP yasakçı zihniyetle engel koymuştur, ancak mücadelemiz devam edecektir” dedi.

“ÖZERSAY SAMİMİ OLMAYAN İKİ KİŞİLİKLİ BİR SİYASETÇİ”
İlerleyen dönemlerde Faiz Sucuoğlu ve Hasan Taçoy’a cevabı vereceklerini ifade eden Özkıraç, “Özersay samimi olmayan iki kişilikli bir siyasetçi, dün söylediklerini anlatsam, “Derhal ülkeden gitsin” dersiniz” şeklinde konuştu.

Mücadelelerinin daha şiddetli şekilde devam edeceğini belirten Kubilay Özkıraç, KIB-TEK Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Onurhan’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmasının mümkün olmadığını savunarak, “İstifa etmezse, Yönetim Kurulu başkanlığı yaptırmayacağız, bu koltuk ona bol geldi” ifadelerini kullandı.

“EL-SEN YÖNETİM KURULU’NU TOPLANTIYA ÇAĞIRDIM. DAHA ŞİDDETLİ BİR KAVGAYA GİRECEĞİZ”

EL-SEN’e operasyon başlatıldığını anlatan Özkıraç, Arızalara anında teknik ekiplerimiz ile müdahale ettik. AKSA’nın bu ülkede devamı için Erhan Arıklı müthiş bir algı operasyonu yapıyor. Bu geceden sonra EL-SEN Yönetim Kurulu’nu olağanüstü toplantıya çağırdım. Gerekli yatırımların yapılması için daha şiddetli bir kavgaya gireceğiz” dedi.

“ONURHAN BU DAİREDE YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI YAPAMAYACAK”
Greve çıkarken, çalışanın tek bir kuruşluk çıkarı olmadığını vurgulayan Özkıraç, “Yatırımların yapılmasını, AKSA’nın ülkeden def edilmesini istiyoruz. Bu ülkenin aydınlık ülke olması için kavgamızı vermeye devam edeceğiz. Erdal Onurhan bu dairede Yönetim Kurulu Başkanlığı yapamayacaktır” diye konuştu.

“TATAR BANA ONURHAN’I GÖREVDEN ALACAĞINI SÖYLEDİ”
Başbakan Tatar’ın kendisine “Onurhan’ı görevden alacağım” dediğini öne süren Kubilat Özkıraç, “Onurhan KIB-TEK’i batırmak için göreve gelmiştir. Kimse bizim önümüze taş koyamayacak. Utanması gereken hükümetim diyenler. İmza şereftir, biz imzamızın arkasında durduk. Bunlar devlet adamı gibi değil, sokağın adamı gibi davrandılar” değerlendirmesini yaptı.

PİLLİ ve SUCUOĞLU’NA SERT SÖZLER…
Sağlık Bakanı Ali Pilli’yi de şiddetle kınadığını aktaran ve “Yazıklar olsun” diyen Özkıraç, “Faiz Sucuoğlu’na da günü gelir hesap sorulur” dedi.

Paylaş