Silah ve araç bulundu, çalınan para miktarı belli oldu.

74
reklam alani

Saldırıda kullanılan silah ve araç bulundu. Çanta içerisinde bulunan ve çalınan para miktarının ilk tespitlere göre 112,000 Stg, 170.000 Euro ve 800.000 TL olduğu tespit edildi.

Ortaköy’de silahlı saldırı sonucu 52 yaşındaki
Gesfi Döviz Bürosu sahibi  Gökhan Naim hayatını kaybetti.

Gesfi Döviz Bürosu sahibi Naim’in evinin önünde saldırıya uğradığı ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı fakat Gökhan Naim kurtarılamadı.

Polis “silahlı saldırı” ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

13.3.2019 tarihinde, saat 17:55 sıralarında, Gökhan Naim (E-52), Ortaköy’de Şht Sami Küpeli Sokak üzerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır şekilde yaralanmıştır. Gökhan Naim’in, kaldırıldığı Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Gesfi Döviz bürosu sahibi Gökhan Naim’in öldürülmesinde kullanıldığına inanılan bir tabanca ile kullanılan araç  bulundu.

Olay sırasında Naim’in yanında olan ve içinde para bulunan bir çanta ise kayıp.

Polis, konuyla ilgili açıklamasında, yürütülen soruşturma kapsamında, olay yerinin yaklaşık 100 metre ilerisinde saldırıda kullanılan tabanca olduğuna inanılan 9 mm çapında bir tabanca bulunduğunu belirtti.

İş insanı Gökhan Naim’in öldürülmesi olayında kullanılan araç Yenikent bölgesinde Hatice Tahsin Erören Sokak üzerinde terk edilmiş vaziyette bulundu.

Polis Basın Subaylığı açıklamasına göre, dün gece meydana gelen olay esnasında Gökhan Naim’in tasarrufunda çanta içerisinde bulunan ve çalınan para miktarının ilk tespitlere göre 112,000 Stg, 170.000 Euro ve 800.000 TL olduğu tespit edildi. Olayla ilgili

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

 

Paylaş