Tutuklu sayısı ikiye çıktı..

47
reklam alani

Geçtiğimiz Cuma akşamı Gifa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kısa’nın kardeşi Serkan Kısa’ya 8 el ateş edip yaralanmasına neden olan Tetikçi Emre Yalçın,  yeniden mahkemeye çıkarıldı. Zanlı Emre Yalçın’ın olay sırasında kimliğini gizlemek için kamuflaj peruk taktığı ortaya çıktı.

Gifa Airways isimli işyerine 38 yaşındaki Emre Yalçın tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucu, iş yeri çalışanı bir kişinin yaralanması olayı ile ilgili olarak yürütülen geniş çaplı soruşturma neticesinde, olayla bağlantısı olduğuna inanılan 37 yaşındaki Şükrü Dipdere tutuklandı.

Polis Müfettiş Muavini Durmuş Aydın dünkü duruşmada , meselenin ciddi olup soruşturmanın halen devam ettiğini belirterek,  zanlının söz konusu tabancayı kimden veya nerden aldığının araştırılacağını bu suçu işlerken kimlerle işlediğinin araştırılacağını belirtti.

Aydın, olayda kullanılan  tabancaya balistik inceleme yapılacağını ve başka bir olayda kullanılıp, kullanılmadığının araştırıldığını kaydetti.

Hem Girne hem Lefkoşa’da zanlının kaçış güzergahı üzerindeki kameraların incelendiğine vurgu yapan polis, zanlının telefon dökümlerinin de incelenmeye devam edildiğini ve görüştüğü kişilerden ifadelerin alınmaya devam ettiğini kaydetti.

Paylaş