67 bin lirayı zimmetine geçirdiğini itiraf etti.

26
reklam alani

 

Mağusa Suriçi’nde faaliyet gösteren “Ali Baba” isimli iş yerinde çalışan Mehmet Bozdoğan, 2015-2018 yılları arasında iş yerine ait 67 bin 217 TL’yi zimmetine geçirdiği gerekçesiyle tutuklandı. “Müstahdem tarafından sirkat” suçlamasıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Bozdoğan aleyhine 3 günlük tutukluluk süresi temin edildi.

Suçunu kabul etti

Tahkikat memuru, zanlı Mehmet Bozdoğan’ın, 2015-2018 yılları arasında Mağusa Suriçi’nde faaliyet gösteren ve işletmeciliğini Mustafa Uluçay’ın yaptığı “Ali Baba” isimli işyerinde müstahdem olarak çalıştığı sırada, iş yerine ait bilgisayardaki bir programda dükkandaki satışlarla ilgili olarak geçmiş ve ileri tarihli değişimler yaparak bir çok malı satıp zimmetine para geçirdiğini açıkladı. Yapılan soruşturmada zanlının 67 bin 217 TL’lik meblağı zimmetine geçirdiği yönünde belgeler olduğunu belirten tahkikat memuru, zanlının 17 Ocak 2019 tarihinde tutuklandığını ve gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini söyledi.

Tahkikat memuru, aynı gün zanlının evinde arama yapıldığını belirterek, yapılan aramada Ali Baba isimli dükkanda satışa sunulan 1 adet bayan çantası ve 1 adet cüzdanın tespit edilip emare alındığını söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını ifade eden tahkikat memuru, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

3 gün tutuklu kalacak

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan, zanlı Mehmet Bozdoğan’ın tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Gamze PİR BAYKUR – Yeni Bakış

Paylaş