Bir kadının cinsel içerikli fotoğraflarını akrabalarına dağıttı.

44
reklam alani

Alaniçi köyünde eşi ve çocuğuyla yaşayan Salih Saygılı, “Whatsapp” üzerinden konuştuğu bir kadının cinsel içerikli görüntülerini telefonuna kaydederek konu kadının eşi, akrabaları ve arkadaşlarına yolladığı gerekçesiyle tutuklandı.

KKTC’de turist olarak bulunan, “Özel hayatın gizliliğini ihlal etme” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Saygılı, tutuklu yargılanmak üzere davaları görüşülünceye değin 2 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

Cinsel içerikli fotoğrafları telefonuna kaydetti

Meselenin tahkikat memuru, zanlı Salih Saygılı’nın, 2015 yılı ile 2 Temmuz 2018 tarihi arasında Alaniçi’nde, daha önceden Facebook isimli sosyal paylaşım sitesinde arkadaş olduğu Almanya’da sakin bir kadın ile Whatsapp üzerinden görüntülü konuşma yaptıkları esnada konu kadının cinsel içerikli fotoğraflarını kullanımındaki cep telefonu ile çekerek kaydettiğini açıkladı. Zanlının konu cinsel içerikli fotoğrafları telefonuna kaydettikten sonra fotoğrafları konu kadının Almanya’da bulunan eşi, yakın akrabaları ve yakın arkadaşlarına gönderdiğini açıklayan tahkikat memuru, özel hayatın gizliliğini ihlal ettiğini açıkladı.

Yeni – Bakış Gamze PİR BAYKUR

 

 

Paylaş