İkamet izinsiz kalan 10 kişi tutuklandı.

24
reklam alani

Lefkoşa’da ve İskele’de huzur operasyonu yapan polis, hakkında ihraç kararı olan 1 kişi ve ülkede ikamet izinsiz kalan 10 kişi tespit ederek tutukladı.
754 aracı kontrol eden trafik ekipleri, 147 araç sürücüsü hakkında ileri işleme giderek sürücülere toplamda 45 bin 282 TL para cezası kesti. Alkolü araç kullanan 2 sürücü tutuklanırken, 9 araç trafikten men edildi.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre,  dün akşam başlayan ve sabahın ilk saatlerine kadar süren huzur operasyonu, Lefkoşa ve İskele Polis müdürlükleri sorumluluk sahalarında Polis Özel Harekat Müdürlüğü personelinin de katımlıyla eş zamanlı gerçekleştirildi.

KUMARHANEYE GİRMESİ VE BULUNMASI YASAK 26 KİŞİ HAKKINDA YASAL İŞLEM

Lefkoşa’da kumarhaneler, gece kulüpleri, bet ofisleri, alkollü içki satışı yapılan yerler, kahvehaneler, işçi yatı evleri, pansiyonlar, parklar, Ayluga ve Ermeni kiliseleri civarı ve terminal bölgesi, İskele’de de kumarhaneler, bet ofisi, alkollü içki satışı yapılan yerlerle inşaat şantiyeleri kontrol edildi.
Kontrollerde hakkında ihraç kararı olan 1 kişi ve ülkede ikamet izinsiz kalan 10 kişi tespit edildi. Söz konusu şahıslar tutuklanarak haklarında yasal işlem başlatıldı. Kumarhaneye girmesi ve bulunması yasak 26 kişi hakkında da yasal işlem yapıldı.

754 ARAÇ KONTROL EDİLDİ

Trafik ekipleri 754 aracı kontrol etti. Suç işlediği tespit edilen 147 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi. Alkolü araç kullanan 2 sürücü tutuklandı, çeşitli suçlardan dolayı 9 araç trafikten men edildi.

Trafik suçlarından dolayı sürücülere toplam 45 bin 282 TL para cezası kesildi. Polis, bir araçta tecavüzi alet (ahşap sopa) buldu ve araç sürücüsü hakkında yasal işlem başlattı.

Paylaş