Bıçakla yaralayan 20 yaşındaki kadın serbest kaldı.

65
reklam alani

Ülkede son günlerde bıçaklı saldırı olayları artıyor. Dehşet verici olaylar toplumu tedirgin ediyor.

Lefkoşa’da aralarında sorun bulunan Servet Bozlar’ı sol göğsünden bıçaklayarak yaralayan, B.K. (K-20) tutuklandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre olay, dün 15.30 sıralarında, Lefkoşa’da Abdi Çavuş Sokak üzerinde meydana geldi.

Mahkemede  polis memuru Hamza Tarman olayla ilgili bulguları aktardı. Tarman huzurda bulunan zanlı Buse Kızılkaya’nın 30 Ekin tarihinde, , saat 15.30 sıralarında tasarufunda bulunan 18 cm uzunluğundaki yeşil saplı bıcak ile eski erkek arkadaşı olan Servet Bozalar’ı aralarında kendisi ile ilgili ileri geri koştuğu gerekcesi ile çıkan tartışma sonucunda sol göğsüne bir kez sokmak suretiyle yaraladığını söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini zanlının polise gelerek suçunu itiraf ettiğini ve teslim olduğunu belirtti. Polis memuru Hamza Tarman tahkikatın tamamlandığını ve yaralının hayati tehlikesi bulunmadığını belirterek uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Cenkay İnan zanlının ilerde görüşülecek davasında hazır olmasını sağlamak maksadı ile yurtdışına çıkışının yasaklanması, haftada 1 gün ispati vücut etmesi, 5 bin TL nakid teminat yatırması ve KKTC vatandaşı muteber 2 kefilin 100’er bin TL değerinde kefalet senedi imzlaması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Gönyeli’de bıçaklayarak öldürdü.

Gönyeli’de Akgünler Sokak üzerinde bulunan bir evde günlük ev işlerinde çalışmakta olan 45 yaşındaki Gülbahar Ulutan’ın henüz tespit edilemeyen sebepten dolayı bir erkek şahıs tarafından vücudunun muhtelif yerlerinden bıçaklandı.

Ulutan’ın kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Girne’de genç kız çocukluk hayalim diyerek yoldan geçen kadını bıçakladı.

Girne ‘de 13 Şubat Sokak üzerinde meydana gelen olayda, 17 yaşındaki genç kız elinde bıçakla evden çıkarak, sokaktan geçen tanımadığı 49 yaşındaki Elmeryy Sanchez isimli kadını sırtından 8 kez bıçakladı. Suçüstü yakalanan genç kız, sabah saatlerinde önce doktor kontrolünden geçirildi ardından Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

17 yaşındaki kız, lise öğrencisi T.K. tutuklanmasının ardından polise kan dondurucu itiraflarda bulundu.

Olay yerinde suçüstü şekilde yakalanan ve birisini öldürmenin çocukluk hayali olduğunu öne süren zanlı, polise verdiği gönüllü ifadesinde, “Bu sabah karşıma ilk çıkan kişiyi öldürmeye karar verdim ve sonunda en büyük hayalimi gerçekleştirdim” dedi.
8 bıçak darbesi alan ve ağır yaralanan 49 yaşındaki Elmerry Sanchez, ambulans ile kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde tedavi altına alınırken, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

 

Paylaş