2’si erkek biri kadın, üç soyguncu mahkemeye çıkarıldı.

96
reklam alani

Kimlikleri henüz belli olmayan yüzleri maskeli 3 erkek bir aracın önünü kesti, araç şoförünün kafasına çekiçle vurdu.

Olay dün  saat 10:40 sıralarında, Girne’de Ertuğrul Kumcuoğlu Sokak üzerinde gerçekleşti.

Maskeli şahıslar, kullanımlarında bulunan araç ile Bektaş Gıda Ltd. isimli işyerine ait olan ve işyerinde çalışan Mehmet Ali Güngörmüş kullanımındaki aracın önünü kesip durmasını sağladıktan sonra Güngörmüş’ün kafasına çekiçle vurarak şirkete ait içerisinde 198,135 TL, 200 Stg, 402 ABD Doları, 195 Euro nakit para ile TEB Bankası’na ait 5,855 TL meblağlı müşteri çekinin bulunduğu çantayı alarak kaçtı.

Polis, Girne’de şoförün çekiçle etkisiz hale getirilip, beraberindeki paranın çalındığı olayla ilgili dün akşam tutukladığı 3 kişinin isimlerinin baş harflerini ve cinsiyetlerini açıkladı. 3 kişiden 2’si erkek biri kadın.

Polisten yapılan açıklamaya göre, olayla ilgili yürütülen geniş çaplı soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen S.B.(E-23) ve A.S.(E-30) ile olayla bağlantısı olduğuna inanılan S.Ü.(K-35) tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

Zanlılar 3’er gün tutukluluk aldı

Girne’de dün gerçekleştirilen soygunun ardından tutuklanan 3 kişi bugün mahkemeye çıkartıldı. Dün sabah saatlerinde yaşanan olayda yüzleri maskeli 3 kişi Bektaş Gıda Ltd’ye ait aracın önünü kesip aracı kullanana Mehmet Ali Güngörmüş’ün kafasına çekiç ile vurmuş ve araçta bulunan 2 yüz bin Türk Lirası’nın üzerinde parayı çalmıştı.

Polisin yürüttüğü geniş çaplı soruşturma sonunda zanlı olarak görülen 3 kişi tutuklanmıştı. Zanlılar bugün Girne’de mahkemeye çıkartıldı. Zanlılardan birinin rahatsızlanması üzerine mahkemeye ara verildi.

Daha sonra yeniden toplanan mahkemede zanlılar aleyhine 3’er gün tutukluluk verildi.Olaya karışan bir kişinin daha tespit edildiği, zanlının dün Ercan Havalimanı’ndan çıkış yaptığı öğrenildi.

Paylaş