Kendi çocuklarını sapıklığına alet etti.

74
reklam alani

İnternet sitesi üzerinden kamera aracılığı ile cinsel görüntülerini sunarak kendini pazarlayan İngiliz kadın tutuklandı. Görüntülerde 4 yaşındaki oğlu ve 16 aylık kızının da bulunması nedeni ile İngiliz kadın çocuk istismarından da suçlanıyor.

İngiliz Ulusal Suç Teşkilatı’nın KKTC polisiyle işbirliği sonucu, Jodie Victoria Little isimli İngiliz kadın kendi öz çocuklarını porno içerikli canlı videolarda kullanma suçlamasıyla tutuklandı

İngiltere’de hayatını internet üzerinden para karşılığı cinsel içerikli görüşmeler ve canlı videolar ile kazanma suçlamasıyla bir çocuğu sosyal hizmetler tarafından elinden alınan Jodie Victoria Little, benzer suçları KKTC’de işlediği iddiasıyla tutuklandı.

Jodie Victoria Little’ın KKTC’de olduğu ve aynı yöntemlerle para kazandığını ise İngiliz Ulusal Suç Teşkilatı tespit etti. Tespitin ardından KKTC Polis Genel Müdürlüğü’ne durumu bildiren İngiliz Ulusal Suç Teşkilatı, Little’ın tutuklanmasını sağladı.

Bahçeli köyünde yaşadığı tespit edilen zanlı önceki gün ifadesi alınmak üzere Lapta Polis Karakolu’na çağrıldı.

Yapılan gerekli soruşturmanın ardından tutuklanan Little, dün öğleden sonra tutukluluk talebiyle Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Gülay Süleymanoğlu, işlenen suçun ciddiyetine vurgu yaparak polisin gerekli araştırmaları yapabilmesi için zanlının 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Paylaş