CTP, Yunanistan için yardım kampanyası başlattı

58
reklam alani

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Yunanistan’ın Doğu Attika bölgesindeki yangın faciası için yardım kampanyası başlattı.

Yunanistan’ın Doğu Attika bölgesindeki çıkan 79 kişinin yaşamını yitirdiği, 10’u ağır olmak üzere 186 kişinin de yaralandığı bildirilen yangınla ilgili CTP yardım kampanyası başlattı.

Cumhuriyetçi Türk Partisi, Yunanistan’da çıkan yangında evlerini ve eşyalarını kaybeden Yunan halkı için dayanışma çağrısı yaptı.


CTP’den yapılan açıklamada, alınan bilgilere göre, çocuk bezi, sabun, şampuan, kadın bağı, her türlü konserve yiyecek, kuru bakliyat, makarna, çarşaf, yastık, ağrı kesici ilaçlar, yanık giderici merhemler ile yetişkin ve çocuk kıyafetlerin ihtiyaç duyulan malzemeler arasında olduğu belirtilerek, toplumsal dayanışma ve dostluk için destek vermek isteyen herkesten 27 Temmuz Cuma günü saat 14.00’e kadar ihtiyaç duyulan malzemelerin Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Merkez Binası’na bırakılması istendi.


CTP Binasının sabah 9.00 ile akşam 17.30 saatleri arasında açık olduğunu ifade eden CTP, “Tüm halkımıza şimdiden gösterecekleri dayanışma için teşekkür ederken, yangında ciddi yaralar alan Yunan halkına metanet dileriz” dedi.

HAVADİS GAZETESİ’NDEN YUNANCA MANŞET

Siyasi partiler de ardı ardına yaptığı açıklama ile Yunanistan’daki acıyı paylaştıklarını belirtti.

Bu arada Havadis gazetesi de Yunanistan’ın Doğu Attika bölgesindeki çıkan yangın ile ilgili olarak, ‘Acımızdır’ manşetini attı. Türkçe ve Yunanca başlık kullananan gazete, yangın nedeniyle bölgenin haritadan kaybolduğunu yazdı.

KKTC'de Yunanistan İçin Yardım Kampanyası Başlatıldı

 

Paylaş