İş yerini sigortadan para almak için yaktırmış..

57
reklam alani

Gazimağusa’da  dün “Berlin Bar Cafe Nargile” isimli iş yerinin sigortadan para almak amacıyla kundaklanmasını sağlayan iş yeri işletmecisi A.T. (E-49) tutuklandı; AT’nin direktifiyle yangını çıkaran diğer zanlı ise aranıyor.

Polis’ten yaptığı açıklamada, yürütülen ileri soruşturmada  A.T  başka bir sahsa Berlin Bar Cafe Nargile isimli iş yerini yakıcı madde döküp ateşe vermesi için direktif verdiğini duyurdu.

İş yerinin bitişiğinde bulunan ve “Yogo Hamy”, “Loft Estate” ve  “Gülseren Shop” isimli iş yerlerine de sirayet eden yangınla ilgili polisin soruşturması devam ediyor.

Nasıl Olmuştu:

Gazimağusa’da 10.06.2018 tarihinde sabaha yakın bir iş yerinde çıkan ve bitişikteki binalara da sıçrayan yangın 4 iş yerinde maddi hasara neden oldu.

Gazimağusa’da İsmet İnönü Bulvarı üzerindeki “Berlin Bar Cafe Nargile” isimli iş yeri içerisinde henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. İş yerinin bitişiğinde bulunan “Yogo Hamy”, “Loft Estate” ve “Gülseren Shop” isimli işyerlerine sıçran yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

“Berlin Bar Cafe Nargile”deki restoran malzemeleri tamamen, “Yogo Hamy” isimli iş yerindeki malzemeler kısmen yandı. “Gülseren Shop”’un ön giriş kapısı, “Loft Estate” isimli iş yerinin de tabelası yanarak zarar gördü.

Paylaş