Polis, iki kişiyi 1 kilo uyuşturucuyla yakaladı

81

Polis Güney’den KKTC’ye yüklü miktarda uyuşturucu geleceği bilgisini aldıktan sonra pusu kurdu ve iki kişiyi suçüstü 1 kilo uyuşturucuyla yakaladı

reklam alani

Mağusa’da ele geçirdiği 1 kilo uyuşturucuyla, suçüstü  yakalan Niyazi Gür ve Çağlar Özertural’ın uyuşturucuyu kime veya kimlere getirildiği araştırıyor. Gür polise gönüllü bir ifade verdi.

Değeri 400 bin TL

Mağusa’da Narkotik polisleri ekibi önceki akşam aldığı bir ihbar üzerine Akyar Kara Giriş Kapısı’nda pusu kurdu. Ticari taksiyi giriş işlemelerini yaptığı sırada aradı.

Aramada, poşetler içerisinde toplam 1 kilo Hintkeneviri, 25 gram ağırlığında kokain ve araç içerisinde hintkeneviri ve sentetik cannabinoid uyuşturucu madde kırıntıları ele geçirildi.

Polis, durdurulan araç içinde yapılan aramada poşetler içerisinde 25 gram ağırlığında Hintkeneviri, 25 gram ağırlığında kokain, 975 gram ağırlığında Hintkeneviri madde ve araç içerisinde hintkeneviri ve sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan kırıntılar bulunduğunu açıkladı.

Polis olayla bağlantılı Niyazi Gür ve Çağlar Özertural’ı gözaltına aldı.

Zanlılar Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Mine Güçlüer, zanlılar aleyhindeki soruşturmanın yeni başladığını ifade ederek Gür ve Özertural’ın 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

 

 

 

Paylaş