Lefkoşa için Demokrat Parti’de, Okyay Sadıkoğlu’nun ismi öne çıktı.

76
reklam alani

Yerel seçimler yaklaştıkça, adaylarda netleşmeye başladı. CTP, Güzelyurt Belediye Başkan adayını açıkladıktan sonra, koalisyon partileri tarafından ortaya atılan ortak aday düşüncesi de rafa kalkmış oldu.

Siyasi partiler hızlı bir şekilde adaylarını belirlemeye çalışıyor. UBP büyük oranda aday belirleme sürecini tamamlandı. Demokrat Parti’de ise Lefkoşa Türk Belediyesi için Okyay Sadıkoğlu’nun ismi geçiyor. Sadıkoğlu ismi uzun zamandır parti içerisinde konuşuluyordu.

Tek Haber KKTC’nin haberine göre; Gaziveren’de DP Lefke İlçe Kadın Örgütü’nün düzenlediği  baloya DP Genel Başkanı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, DP Girne Milletvekili Koral Çağman ile parti üst düzey yetkilileri katıldı.

Bu etkinlikte partinin önde gelen isimleri Sadıkoğlu’nun adaylığına sıcak baktığı, Demokrat Parti’nin Lefkoşa Türk Belediyesi başkan adaylığı için Okyay Sadıkoğlu’nun isminin kesinleştiği konuşuluyor.

Demokrat Parti, önümüzdeki günlerde Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan adayı olarak Okyay Sadıkoğlu’nun ismini duyuracağı öğrenildi.

Paylaş