Öğrenci yurtlarına uyuşturucu baskınında, 3 kişi tutuklandı.

63
reklam alani

Mağusa’da dün Narkotik ekiplerinin 2 ayrı öğrenci yurdunda düzenlediği operasyonda 3 gram 200 miligram hint keneviri türü uyuşturucu madde ele geçirilirken,  yabancı uyruklu 3 üniversite öğrencisi tutuklandı. Zanlılar Nyongbela Emil,  El Abbas Chraibi ile Timothy Maranmayika dün Mağusa Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarıldı. Mahkeme soruşturmanın devam etmesi nedeni ile tüm zanlıların 1 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

2 AYRI ODADA 1 GRAM 200 MİLİGRAM UYUŞTURUCU

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Hüseyin Özdesoy 13 Aralık tarihinde Narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda iki ayrı yurt odasında toplam 1 gram 200 miligram hint keneviri türü uyuşturucu maddenin tespit edilerek emare alındığını ve zanlı El Abbas Chraibi ile Timothy Maranmayika’nın tutuklandığını kaydetti.

SOL CEBİNDE 2 GRAM HİNT KENEVİRİ

Öte yandan polis memuru Hüseyin Özdesoy bir başka öğrenci yurdunun 502 numaralı odasında zanlı Nyongbela Emil’in sol cebinde 2 gram hint keneviri türü uyuşturucu maddenin bulunarak emare alındığını açıklandı. Her iki olay ile ilgili yürütülen soruşturmanın yeni başladığını belirten Özdesoy,  soruşturmanın salimen yürütülebilmesi maksadı ile zanlıların 1’er gün poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Paylaş