Muratpaşa Belediyesi, kendi atölyelerinde ürettiği yeraltı çöp konteynerini Girne’ye hediye etti.

83
reklam alani

Antalya’nın ilçesi Muratpaşa Belediyesi, kendi atölyelerinde ürettiği 3 bininci yeraltı çöp konteynerini kardeş kent  Girne’ye hediye etti.

Sağlıklı yaşam alanları için yenilikçi ve çağdaş çözümlerle hayatı kolaylaştıran  Muratpaşa Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü Atölyesi’nde üretimini gerçekleştirdiği 3 bininci yeraltı çöp konteynerini kardeş kenti  KKTC’nin  GirneBelediyesi’ne hediye etti.

Deniz yoluyla  Girne’ye gönderilen çöp konteyneri  Girne Belediyesi’nin bu yıl 16’ncısını gerçekleştirdiği ‘Zeytin’ Festivali’nde Naci Talat Caddesi’ne monte edildi.

Montaj işlemine  Girne Belediye Başkanı Niadi Güngördü ve  Muratpaşa’yı temsilen festivale katılan  Halkla İlişkiler Müdürü  Oya Uysal, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülnur Karaaslan, İmar ve Şehircilik Müdürü Deniz Duğan ve  ZabıtaMüdürü  Metin Taylan  Dikmen nezaret etti.

Muratpaşa Belediyesi’nin aynı zamanda  Türk Patent Enstitüsü’nün tescil ettiği üretim haklarını elinde bulundurduğu yeraltı çöp konteyner sisteminde atıkların toplandığı hazne yeraltında olduğu için görüntü ve çevre kirliliğini ortadan kaldırıyor. Şehir yaşamında sağlıklı mekanlarını oluşturulmasına katkıda bulunan sistem özellikle yaya ve taşıt trafiğinin yoğun olduğu noktalarda da önemli avantaj sağlıyor.

Paylaş