Gece kulübünü bastı, güvenlik görevlisinin burnunu kırdı

112
reklam alani

Kardeşinin tartışma yaşadığı gece kulübünü basan Tolga Belet, güvenlik görevlisinin burnunu kırdı

Havadis’ten Devrim DEMİR’in haberine göre; Öfkesine hâkim olamayarak önceki gece Lefkoşa’da faaliyet gösteren Freedom Gece kulübünde olay çıkaran Tolga Belet, güvenlik görevlisi Ahmet Manga’yı ciddi şekilde darp edip burnunu kırdı.

Lefkoşa’da tespit edilerek tutuklanan Belet aleyhindeki soruşturma tamamlanırken, zanlı dün teminat talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, zanlının davası görüşülünceye kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak, KKTC vatandaşı 1 kişinin imza edeceği 50 bin TL’lik kefalet senedi ile serbest bırakılmasına karar verdi.

Önce dövdü sonra burnunu kırdı

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Umut Kulle mahkemede verdiği ifadede, zanlı Tolga Belet’in “Vahim zarar” ve “Ciddi darp” suçlarından tutuklandığını anlattı.

Polis memuru Umut Kulle,  Belet’in önceki gece saat 22.30 raddelerinde Freedom Gece kulübü isimli yere giderek güvenlik görevlisi Ahmet Manga’yı önceden erkek kardeşi ile tartıştığı gerekçesi ile yüzüne ve vücudunun muhtelif yerlerine elleri ve ayakları ile vurup ciddi şekilde darp ederek burun kemiğinin kırılmasına sebep olduğunu söyledi.

Kulle, zanlı aleyhindeki soruşturmanın tamamlandığını belirterek uygun bir teminata bağlanması talebinde bulundu.

Paylaş