FETÖ’yle bağlantılı 300 sivilin adı Başbakanlık’ta.

91
reklam alani

Polis teşkilatı içerisinde FETÖ yapılanmasına ilişkin soruşturmanın yankıları devam ederken, FETÖ’yle bağlantılı 300 sivilin adının Başbakan’a ulaştırıldığı öğrenildi.

Kıbrıs Postası’nın haberine göre; güvenilir bir kaynağın Kıbrıs Postası’na verdiği bilgilere göre çeşitli alanlarda ülkede isim yapmış iş insanlarının isimlerinin FETÖ soruşturması kapsamında olmasının durumun ciddiyetine dikkat çekerken soruşturmaların ise kısa sürede başlayacağını bildirdi.

Aralarında işadamlarının da olduğu iddia edilen yaklaşık 300 sivilin FETÖ ile önemli bağı olduğu ve bu kapsamda başlatılan gizli bir soruşturma kapsamında, söz konusu isimlerin Başbakanlık’ta olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Polis teşkilatı içerisinde ise aralarında rütbeli polislerin de bulunduğu soruşturma devam ederken 300 sivilin de bu soruşturma kapsamında değerlendirileceği dile getiriliyor.

Gizli ve büyük titizlikle yürütülen soruşturmalar kapsamında polis teşkilati içerisinde kurulan özel bir ekip tarafından yapılan soruşturmalarda örgütün gizli haberleşme programı “Bylock” dışında başka delillerin de arandığı edinilen bilgiler arasında.

Öte yandan genişletilen FETÖ soruşturmasına üniversitelerin de dahil olacağı öğrenildi.

Paylaş