KKTC vatandaşlarına otellerde yüzde 10-40 arasında indirim kampanyası.

59
reklam alani

Turizm ve Çevre Bakanlığı, Seyahat Acenteleri Birliği ve Otelciler Birliği, iç turizmi canlandırmak amacıyla ortak  projeye imza atıyor.

Turizm ve Çevre Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, kampanya çerçevesinde  KKTC vatandaşlarına yurt içindeki otellerde yüzde 10-40 arasında indirimli konaklama imkanı sunuluyor.

30 Ağustos-10 Eylül tarihleri arasındaki kampanya, Acapulco Otel, Merit Crystal Cove, Park Palace, Oscar Otel, Exotic Otel, Ada Beach Otel, Lapida Hotel, Boğaz Otel ve Onar Village’i kapsıyor. Üye acenteler ise;  OBT Travel, Sevener Travel, Seden Turizm, N. Tamer Reisen Turizm, Bakyön Turizm ve Bonvoyage Turizm.

Konuyla ilgili açıklama yapan Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Kurban Bayramını da kapsayacak olan kampanyanın acentelerin desteği ve işbirliğiyle yürütüleceğini söyledi.

“Yerli halkımız için otellerin fiyat politikalarında değişiklik yapılacak. Vatandaşlarımız, ucuz tatil yapma imkanına kavuşacak” diyen Ataoğlu, tüm otellerin kampanyaya dahil olmasını istedi.

İç turizmi canlandırmak amacıyla geçen yıl başlattıkları  benzeri kampanyanın büyük ilgi gördüğüne dikkat çeken Ataoğlu, “Amacımız, insanımızın kendi değerlerini görmesi, ziyaret etmesidir” diye konuştu.

Otellerdeki indirim miktarlarına bakanlığın karar vermediğini anlatan Ataoğlu kampanyaya katılan otellerin yüzde  10-40 arasında indirim yapabilecekleri taahhüdünde bulunduğunu, kendilerinin de bunun takipçisi olacaklarını vurguladı.

Ataoğlu şunları ifade etti:

“Kuzey Kıbrıs’ın zenginleşmesi, turizmde marka değer kazanması, daha çok istihdam olanağı, ekonomik gelir, sosyal dönüşüm sağlaması ve kendi insanımızın da yaşam koşullarının iyileştirilmesi için gayret ediyoruz.

Kuzey Kıbrıs’ın tatil olanaklarından, dünyanın en iyi konaklama tesisleri arasına giren tesislerinden bizim insanımız da faydalanmalıdır. Bu sosyal turizm anlayışıdır. Sosyal turizm bakanlık olarak sürdürdüğümüz turizm politikasının önemli temel ilkelerinden bir tanesidir’.

Paylaş