MTG gençleri Samancıoğlu’na emanet

96
reklam alani

Mağusa Türk Gücü Alt Yapı Sportif direktörü Kemal Okta, U-15 takımını genç ve dinamik antrenör Ali Samancıoğlu’na emanet ettiklerini açıkladı.

Kemal Okta yaptığı açıklamada: Ali Samancıoğlu’nun Mağusa Türk Gücü’nü en iyi şekilde temsil edeceğine inancının tam olduğunu söyleyerek Samancıoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi.

“MAĞUSA TÜRK GÜCÜN,NÜN HEDEFLERİNE İNANDIĞIM İÇİN GELDİM”

Genç antrenör Ali Samancıoğlu ise yaptığı açıklamada

“Buradaki amacım MTG’yi en iyi şekilde temsil etmek. Biz bunu ekip olarak başaracağız. Mağusa Türk Gücü Başkanı Koral Bozkurt’a , alt yapıdan sorumlu yönetici Enver Karakaya, Fırat Özatilla’ya Alt yapı Sportif Direktörü Kemal Okta’ya ve MTG Yönetim kuruluna bana bu görevi laik gördükleri için teşekkür etmek istiyorum.

Tek amaç artık MTG’yi daha başarılı kılabilmek. Burada Tek odaklandığım nokta saha içerisinde ki özveri ve fedakarlık olacaktır. Benim buradan beklentim takım ruhu. Ben buna bakarım.

SAMANCIOĞLU’NDAN MESARYA’YA VEDA MESAJI

Yeni sezonda BTM 1. Lig’de mücadele edecek olan Mesarya’da genç teknik adam Ali Samancıoğlu ile yollar ayrıldı. Ayrılıkla ilgili olarak Ali Samancıoğlu şu açıklamaları yaptı: Mwsarya sk kulübünün yaşamasını ve var olması temenni etdiğim benim için özel duygular yaratan bu kulüpten ayrılma kararı almış bulunmaktayım. Mesarya Sk kulübünde emek veren ve yol arkadaşlarım olan cefakar ve fedakar Özkan Gaziler ve Recep Özulu hocalarima, futbolcu kardeşlerime, minik yızdızlarıma,taraftarıma,minik yıldızlarımızın velilerine sonsuz minnettarım. Ayrıca ; Mesarya Kulüp Başkanlarına ve yöneticilerine de yardımları için teşekkürlerimi iletirim. Gelecek çocuklarımızındır ve onlar için çalışmaya devam edeceğim. Bu yapıyı kültürel ve spor bilinci anlamında zenginleştirmeye devam edeceğimden eminim…

Paylaş