Avrupa Şampiyonası’nda bayrağımızla yer aldık

56
reklam alani

Avrupa Cepli Bilardo Federasyonu (EPBF) tarafından bu yıl 39’uncusu düzenlenen “Avrupa Gençler Bilardo Şampiyonu” geçtiğimiz akşam düzenlenen açılış seranomisi ile başladı.
Hollanda saati ile 21:00’de gerçekleştirilen törende bayrağımızı Aykın Burcu ve Osman Şanlısoy taşıdı. Tören Kozoom TV ve facebook üzerinden tüm Dünyada canlı olarak servis edildi. Törende KKTC bayrağı ile birlikte 28 Avrupa ülkesi bayrakları tek tek salona çağrıldı  ve Milli sporcular tarafından taşındı.

“AİLEMİZ BÜYÜYOR”

Halkın Sesi’nin haberine göre; Epbf Başkanı Gre Leenders yaptığı açılış konuşmasında: 39. Avrupa Şampiyonasına  katılan tüm ülkelere teşekkür  etti. Bir süredir  Avrupa Gençler Şampiyonasına katılamayan Bulgaristan ve Hırvatistan’ı yeniden şampiyonada görmekten  dolayı mutlu olduklarını belirten Leenders, Avrupa Bilardo ailesinin her geçen yıl büyüdüğünü ve bununla birlikte Dünya Şampiyonalarında  diğer  kıtalara üstünlük  sağladığını belirtti. Gre Leenders konuşmasının devamında;’Şu anda açılışını yapmak üzere olduğumuz 2017 Avrupa Gençler Şampiyonasında branş  ve kategorilerinde birincilik kazanacak sporcular bu yıl Rusya’da gerçekleşecek olan Dünya  Gençler Şampiyonasında Avrupa Kıtasını temsil etme hakkı kazanacaktır.’ dedi.
Ülkemiz adına Gururlandık”

Resmi Avrupa Şampiyonalarında ülkemizi KKTC bayrağı altında temsil edebilen tek federasyonumuz olan KK Bilardo Federasyonu Başkanı  Aşkın Burcu konuyla ilgili olarak; ‘Açılış Töreninde ülkemiz adına çok gururlandık. Dereceye girip kürsüye yeniden çıkacağımıza ekip olarak eminiz. Buraya en az bir branşta şampiyon olup milli marşımızı tüm Dünyaya dinletmek, onları bayrağımızın karşısında saygıyla ayağa kaldırmak için geldik. Çocuklarımıza inanıyoruz, çok çalıştılar. Katkı koyan herkese teşekkür  ederiz’ dedi.

Paylaş