Lord’s Palace’a ait Odyssey Club’ın gürültü kirliliği vatandaşları sosyal medyada örgütlenmeye itti.

91
reklam alani

Lord’s Palace’a ait Odyssey Club’ın bir türlü engellenemeyen gürültü kirliliği en sonunda vatandaşları sosyal medyada örgütlenmeye itti.

Girne’de faaliyet gösteren Lord’s Palace’a ait Odyssey Club’ın yasal ses limitlerinin ve müzik çalma saatlerinin dışında yayın yapmasına yönelik tepkiler dinmek bilmiyor.

Kıbrıs Postası’nın haberine göre ses kirliliği sorununa halen bir çözüm bulunamazken, mekan sahiplerinin ülkedeki hiçbir kanun ve otoriteyi tanımayan tavırları Girneli vatandaşları artık isyan noktasına getirdi.

Girne sakinlerine ve bölgede bulunan turistlere hayatı çekilmez hale getiren ve yapılan şikayetler neticesinde mekana gelerek denetleme yapan yetkililere inat ses şiddetini hiçbir şekilde düşürmeyen mekanın tutumunu protesto eden vatandaşlar, Facebook üzerinden kurdukları ve Lord’s Palace Odyssey Magdurları adını verdikleri grup ile seslerini duyurmaya çalışıyor.


Yaşanan kural tanımazlık ve yaşanan sorunla ilgili tek yetkili kurum olan Çevre Dairesi’nin umursamazlığı nedeniyle gündelik hayatlarını sürdüremez hale gelen çevre sakinleri kurdukları grupla tepkilerini dile getiriyor. Paylaşımlarıyla gerek mekan sahiplerine gerekse sorunu çözemeyerek vatandaşların mağduriyetine neden olan Çevre Dairesi’ne tepkilerini dile getiren Lord’s Palace Odyssey Mağdurları, basında konuyla ilgili çıkan haberleri paylaşarak kamuoyu oluşturmaya çalışıyor.

Lord’s Palace Odyssey Magdurları sayfasına, https://www.facebook.com/Lords-Palace-Odyssey-Magdurlar%C4%B1-1599657153400404/ linkinden ulaşılarak ve beğen butonuna tıklanarak destek olunabiliyor.

Paylaş